Τροχοί & TIR

Βούλης Χημικά

Η Βούλης Χημικά, με έτος ίδρυσης το 1983, αποτελεί μια ελληνική παραγωγική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των χημικών για την προστασία, τον καθαρισμό και την περιποίηση του αυτοκινήτου
Κυριακή 11/11/2018 - 18:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Βούλης Χημικά, με έτος ίδρυσης το 1983, αποτελεί μια ελληνική παραγωγική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των χημικών για την προστασία, τον καθαρισμό και την περιποίηση του αυτοκινήτου.

Στην κάθετη βιομηχανική της μονάδα, κατασκευάζει χημικά, βελτιωτικά καυσίμων, AdBlue, τεχνικά σπρέι, αρώματα, αντιψυκτικά, λάδια mix 2t και γράσα. Η εταιρεία απευθύνεται σε πλυντήρια και συνεργεία αυτοκινήτων, πρατήρια βενζίνης, σε καταστήματα λιανικής πώλησης, στη βιομηχανία και στη ναυτιλία.

Σε ό,τι αφορά ειδικά στο φορτηγό, η Βούλης Χημικά προσφέρει -μεταξύ άλλων- αντιψυκτικά, υγρά παρμπρίζ, υγρά φρένων, προϊόντα για αποκέρωμα και αποπίσσωση, χημικά για καθαρισμό-στίλβωμα ζαντών και για γυάλισμα ελαστικών, αντιθαμβωτικά τζαμιών, αντιμυκητιακά καμπίνας, σπρέι για καθαρισμό αεραγωγών, βελτιωτικά πετρελαίου και υγρά για την αποτροπή της μυκητολάσπης.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext