Τροχοί & TIR

Frotcom

Δυναμικό «παρών» έδωσε στην Transport Show η Frotcom Ελλάδος, ο αποκλειστικός διανομέας της Frotcom στη χώρα μας, μιας εταιρείας που προμηθεύει δορυφορικά συστήματα διαχείρισης και παρακολούθησης στ
Τετάρτη 28/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Δυναμικό «παρών» έδωσε στην Transport Show η Frotcom Ελλάδος, ο αποκλειστικός διανομέας της Frotcom στη χώρα μας, μιας εταιρείας που προμηθεύει δορυφορικά συστήματα διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου οχημάτων.

Το πρόγραμμα Frotcom Premium προσφέρει απομακρυσμένη λήψη των δεδομένων του ταχογράφου και συνεχή αμφίδρομη επικοινωνία του κέντρου λήψης με τους οδηγούς. Επιπλέον, βοηθάει στη διαχείριση του εργατικού δυναμικού, με τα δεδομένα να συλλέγονται μέσω smart phone, tablet και Android Navigator.

Ακόμα, επιτρέπει στους χειριστές στόλου να πραγματοποιούν ελεγχόμενη δρομολόγηση, αλλά και να εξοικονομούν καύσιμα μέσω της οικονομικότερης-οικολογικότερης οδήγησης των οχημάτων. Τέλος, όλα τα δεδομένα και οι δείκτες του στόλου εμφανίζονται σε μία μόνο σελίδα, γεγονός που απλουστεύει την επεξεργασία και την ερμηνεία τους.

Στο ίδιο τεύχος #367

Διαβάστε επίσης

To 540 μεταφέρει διάφορα εμπορεύματα στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Με Scania στη Διεθνή Μεταφορά

ford

daf

Το αστέρι του Δημήτρη Σκαμπετζάκη με έτος κατασκευής το 1977

Peterbilt

PreviousNext