Τροχοί & TIR

Kolokithas Truck Stop-DKV

Ο όμιλος Καύσιμα Κολοκυθά, που ασχολείται από το 1964 με τις υπηρεσίες μεταπώλησης πετρελαιοειδών προϊόντων, στην έκθεση TRANSPORT SHOW εστίασε στη νέα υπηρεσία που δημιούργησε, προκειμένου να εξυπη
Δευτέρα 19/11/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο όμιλος Καύσιμα Κολοκυθά, που ασχολείται από το 1964 με τις υπηρεσίες μεταπώλησης πετρελαιοειδών προϊόντων, στην έκθεση TRANSPORT SHOW εστίασε στη νέα υπηρεσία που δημιούργησε, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα φορτηγά σε εθνικούς και διεθνείς δρόμους, αλλά και τις εταιρείες Logistics.

Λόγος γίνεται για την υπηρεσία «Truck Stop», η οποία προσφέρει προσαρμοσμένη τιμολόγηση, λιπαντικά, χημικά, parking, truck wash, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και αντλίες υψηλής πίεσης.

Η εταιρεία, στην προσπάθειά της να εξυπηρετεί τους πελάτες της στο εξωτερικό, έγινε ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της DKV Euro Service, μιας εταιρείας που παρέχει κάρτες στόλου στην Ευρώπη, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερες από 42 ευρωπαϊκές χώρες και σε πάνω από 70.000 σημεία εξυπηρέτησης. Οι υπηρεσίες της κάρτας της DKV περιλαμβάνουν: πληρωμή καυσίμων, πληρωμή διοδίων με μία συσκευή DKV BOX EUROPE, επιστροφή Φ.Π.Α., ηλεκτρονικές υπηρεσίες και άμεση βοήθεια.

 

Συνέντευξη: Τάσος Κολοκυθάς

«Στην Transport Show 2018 θέλουμε να προωθήσουμε την κάρτα DKV, μία κάρτα καυσίμου, στόλου, διοδίων και γενικά όσων χρειάζεται ένα φορτηγό που κινείται στην Ευρώπη. Επίσης, αναδεικνύουμε και τη δική μας (Kolokithas Fuel Card) κάρτα, προκειμένου να εφοδιάζεται ο πελάτης και στην Αυστρία, όπου διαθέτουμε πλέον, από τον περασμένο Αύγουστο, πέντε σταθμούς ανεφοδιασμού σε καύσιμο.

Γενικά, αυτές οι κάρτες είναι ο τρόπος συναλλαγής του μέλλοντος: δεν χρειάζεται να έχει μαζί του μετρητά ο οδηγός, αποκτώντας το λεγόμενο e-pass κερδίζει χρόνο, καθώς δεν σταματάει πουθενά, κάτι που ενδιαφέρει κάθε πελάτη. Πολλές φορές π.χ., πιέζει ο χρόνος για να προλάβεις το καράβι, τις φορτοεκφορτώσεις, κ.ά.

Για την κατάσταση στη Μεταφορά τώρα, βλέπουμε μαζική προσέλευση του ειδικού κοινού στην Transport Show και μπορεί να μην υπάρχει ακριβώς ανάκαμψη στον κλάδο, απλά αλλάζει λίγο το τοπίο. Θέλω να πω ότι, κάποιες εταιρείες μεγαλώνουν, κι από την άλλη, ο μεμονωμένος οδηγός-ιδιοκτήτης είναι σχεδόν αδύνατο να αντεπεξέλθει έστω και οριακά πλέον, με τη βαριά φορολόγηση και τα πολλά έξοδα. Η έκθεση έχει πολύ ενδιαφέρον, με αρκετούς επαγγελματίες να μας επισκέπτονται και να έχουμε ιδιαίτερη ανταπόκριση στα όσα θέλουμε να προωθήσουμε, πάμε καλά και κλείνουμε αρκετές δουλειές».

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext