Τροχοί & TIR

Papadakis Group - Ανταλλακτικά

Ο Όμιλος Παπαδάκη, στην TRANSPORT SHOW, εκτός από τα λεωφορεία MAN και Neoplan, αλλά και τα mini-bus με βάση το καινούργιο Mercedes-Benz Sprinter, παρουσίασε και την πλήρη σειρά ανταλλακτικών της (γ
Τρίτη 20/11/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Όμιλος Παπαδάκη, στην TRANSPORT SHOW, εκτός από τα λεωφορεία MAN και Neoplan, αλλά και τα mini-bus με βάση το καινούργιο Mercedes-Benz Sprinter, παρουσίασε και την πλήρη σειρά ανταλλακτικών της (γνήσια και aftermarket), για τα οποία μάλιστα αφιέρωσε ένα ξεχωριστό περίπτερο.

Εκεί, μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν τα γνήσια ανταλλακτικά για τα μοντέλα των ομίλων MAN και Daimler, όπως και ένα μέρος της γκάμας προϊόντων της Schmitz Cargobull, της οποίας η εταιρεία αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργάτη.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στo AdBlue με την επωνυμία του Ομίλου Παπαδάκη, αλλά και στα λιπαντικά της Castrol, τα οποία προτείνει η ΜΑΝ για τα οχήματά της. Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, πως η εταιρεία διαθέτει βαφείο 1.200 τ.μ. μεσαίων και βαρέων οχημάτων, μια κάθετη μονάδα συνεργείου και τμήμα μετασκευών και επισκευών.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext