Τροχοί & TIR

Grantex

Μεγάλη επισκεψιμότητα είχε το περίπτερο της GRANTEX, της μοναδικής εταιρείας κατασκευής υλικών τριβής για οχήματα βαρέως τύπου στην Ελλάδα, η οποία δημιούργησε φέτος ένα εντελώς νέο προϊόν, το δισκό
Τετάρτη 14/11/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μεγάλη επισκεψιμότητα είχε το περίπτερο της GRANTEX, της μοναδικής εταιρείας κατασκευής υλικών τριβής για οχήματα βαρέως τύπου στην Ελλάδα, η οποία δημιούργησε φέτος ένα εντελώς νέο προϊόν, το δισκόφρενο GRANTEX Premium (CV-104), που αποτελεί ένα υλικό τριβής πρώτης εφαρμογής (Original Equipment).

«Η εταιρεία GRANTEX, με 60 χρόνια δημιουργικής πορείας στην αγορά, εξελίσσεται συνεχώς με διαρκή έρευνα και παράγει προϊόντα που ανταποκρίνονται και στις μελλοντικές ανάγκες του επαγγελματία, γιατί πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η ικανοποίησή του.», μας τόνισε ο κ. Θοδωρής Πασχαλίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Η παρουσία της εταιρείας στην TRANSPORT SHOW δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς στην έκθεση βρέθηκε ένα μέρος από τα εξαρτήματα που διαθέτει στην αγορά, τα οποία απευθύνονται σε φορτηγά, τρέιλερ και λεωφορεία.

Στο ίδιο τεύχος #367

Διαβάστε επίσης

PreviousNext