Τροχοί & TIR

Παραλαβή προϊόντων ως τις 8:00 μ.μ. από τη UPS

Οι πελάτες της UPS που βρίσκονται σε σχεδόν 52.000 ταχυδρομικούς κωδικούς της Ευρώπης, θα επωφεληθούν από τους νέους ευρύτερους χρόνους παραλαβής των προϊόντων τους. Συγκεκριμένα οι παραδόσεις επεκτ
Κυριακή 11/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Οι πελάτες της UPS που βρίσκονται σε σχεδόν 52.000 ταχυδρομικούς κωδικούς της Ευρώπης, θα επωφεληθούν από τους νέους ευρύτερους χρόνους παραλαβής των προϊόντων τους.

Συγκεκριμένα οι παραδόσεις επεκτείνονται μέχρι τις 8:00 μ.μ., γεγονός που θα προσδώσει σε όλες τις εταιρείες –ανεξαρτήτως μεγέθους– οκτώ επιπλέον ώρες παραγωγής, αλλά και πιο ευέλικτη πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο logistics της εταιρείας. Επιπλέον, η UPS μειώνει τους χρόνους διανομής στο εσωτερικό μιας χώρας, σε σχεδόν 8.000 Τ.Κ. της Ευρώπης, καθιστώντας ταχύτερες τις αποστολές για όλα τα προϊόντα της UPS.

Ακόμα, χάρη σε μία σειρά επενδύσεων της εταιρείας, οι πελάτες της μπορούν πλέον να εξυπηρετήσουν εντός δύο εργάσιμων ημερών, πάνω από το 80% του πληθυσμού της Ευρώπης, χρησιμοποιώντας την πιο οικονομική υπηρεσία χερσαίων μεταφορών, UPS Standard.

Τα παραπάνω αναμένεται να λειτουργήσουν ευεργετικά για τις εταιρείες και την ικανοποίηση των πελατών τους, καθώς σύμφωνα με την περσινή έρευνα «Europe Pulse of the Online Shopper» της UPS, το 52% όσων ψωνίζουν online θα εγκατέλειπαν την παραγγελία τους, αν πίστευαν πως ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων θα ήταν μεγάλος.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext