Τροχοί & TIR

Η Cargo Med αποκτά 15 τράκτορες Volvo από Σαρακάκη

Στην αγορά 15 μονάδων του Volvo FH, προχώρησε η εταιρεία Cargo Med Sa., μέλος του Ομίλου MED FRIGO, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνών μεταφορών σε ψυχόμενα και ευπαθή προϊόντα.
Παρασκευή 23/11/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στην αγορά 15 μονάδων του Volvo FH, προχώρησε η εταιρεία Cargo Med Sa., μέλος του Ομίλου MED FRIGO, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνών μεταφορών σε ψυχόμενα και ευπαθή προϊόντα.

«Η εταιρεία μας προχώρησε στην ανανέωση του στόλου των φορτηγών της με την προμήθεια 15 νέων φορτηγών Volvo FH, καθώς πιστεύει ότι με αυτή της την κίνηση θα συμβάλει τόσο στην αποτελεσματικότητα των μεταφορών ευπαθών προϊόντων, όσο και στη μείωση του λειτουργικού κόστους του στόλου της, γεγονός που θα βοηθήσει στην κερδοφορία της εταιρείας μας.», δήλωσαν αμέσως μετά την παραλαβή των πρώτων 6 τρακτόρων, οι κ.κ. Σωτήρης Μπρακατσέλος και Μιχάλης Παρασκευόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Cargo Med Sa., αντίστοιχα.

«Η επιλογή των Volvo FH, από την εταιρεία Cargo Med Sa αποτελεί τη σωστή επιλογή για τις μεταφορικές εταιρείες και τους οδηγούς φορτηγών που ζητούν παραγωγικότητα και μία οδηγική εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα. Με το νέο FH, η Volvo σηματοδοτεί μία αλλαγή των αντιλήψεων γύρω από το χώρο του φορτηγού, δίνοντας έμφαση στην οικονομία καυσίμου, την αξιοπιστία, το κορυφαίο κράτημα, την ενεργητική και παθητική ασφάλεια και τη μέγιστη αξιοποίηση του χρόνου λειτουργίας του. Η Volvo Trucks προσφέρει λύσεις στους τρεις πιο βασικούς τομείς, οι οποίοι επηρεάζουν περισσότερο την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών: την αποδοτικότητα του καυσίμου, το χρόνο λειτουργίας και τη μέση ταχύτητα.», τόνισε εκ μέρους της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Βασίλης Δαμιανός.

Υπενθυμίζεται, πως το νέο Volvo FH εξοπλίζεται με το πακέτο λογισμικού, I-See, το οποίο βελτιστοποιεί τις αλλαγές ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου, I-Shift, προσφέροντας μειωμένη κατανάλωση καυσίμου μέχρι και κατά 5%. Με τη σειρά του, το νέο σύστημα μετάδοσης της κίνησης, Volvo I-Torque, ελαττώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 4%, με τα δύο συστήματα από κοινού -μαζί με άλλες μικρές βελτιώσειςνα επιφέρουν περιορισμό της κατανάλωσης μέχρι και κατά 10%. Την κερδοφορία της μεταφορικής εταιρείας αυξάνει και η νέα τεχνολογία της Volvo Trucks για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση της φθοράς των εξαρτημάτων και της γενικής κατάστασης του οχήματος, η οποία μεγιστοποιεί το χρόνο διαθεσιμότητας του κάθε φορτηγού.

Ακόμα, επειδή η άνεση, η ασφάλεια και η ικανοποίηση των οδηγών είναι ζητήματα μείζονος σημασίας, το νέο Volvo FH προσφέρει κορυφαία οδική συμπεριφορά, όντας το μόνο φορτηγό με ανεξάρτητη εμπρός ανάρτηση. Στην ίδια λογική, το σουηδικό μοντέλο είναι εργονομικά σχεδιασμένο και απλό στη χρήση, με την καμπίνα του να είναι βελτιστοποιημένη τόσο για εργασία όσο και για ανάπαυση, στοιχεία που προσελκύουν τους καλύτερους οδηγούς.

Αξίζει να αναφερθεί, κλείνοντας, πως η εταιρεία MED FRIGO Sa. ιδρύθηκε το 1991 στην Πάτρα και σήμερα διαθέτει κέντρα διανομής 51.500 m2 στους νομούς Αττικής, Αχαΐας και Θεσπρωτίας, ιδιόκτητο στόλο σύγχρονων φορτηγών ψυγείων και 2 εξειδικευμένα τμήματα, τη Med Frigo και την Cargo Med, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών και 3rd Party Logistics προϊόντων ψύξης.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext