Τροχοί & TIR

RoadStars: Γίνετε πρωταγωνιστές

Τα RoadStars μοιράζονται εμπειρίες με το νέο ACTROS στην Transport Show. Το RoadStars, η κοινότητα που ενώνει τους λάτρεις του φορτηγού, δεν θα μπορούσε να λείψει από την έκθεση Transport Show 2018.
Πέμπτη 01/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τα RoadStars μοιράζονται εμπειρίες με το νέο ACTROS στην Transport Show.

Το RoadStars, η κοινότητα που ενώνει τους λάτρεις του φορτηγού, δεν θα μπορούσε να λείψει από την έκθεση Transport Show 2018. Ήταν εκεί, στο περίπτερο της Mercedes-Benz για να μοιραστεί την εμπειρία των επισκεπτών από το νέο Actros. Όλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του, να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους στην πλατφόρμα σε πραγματικό χρόνο, να μοιραστούν με τους υπόλοιπους οδηγούς την εμπειρία της «πρώτης ματιάς» και να αποχωρήσουν με πλούσια αναμνηστικά δώρα.

Παρούσες ήταν και οι κοπέλες του RoadStars που προέτρεπαν τους επισκέπτες να κάνουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα και να γίνουν μέλη μιας δυναμικής πολυάριθμης και παγκόσμιας κοινότητας ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος: τα φορτηγά! Με την εγγραφή τους, οι RoadStars λαμβάνουν κάθε Πέμπτη το newsletter με τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα συναδέλφων από όλο τον κόσμο. Όσοι μάλιστα λάβανε τον τιμητικό τίτλο «Μπλε τιμόνι», καταχωρώντας τον αριθμό διπλώματός τους, μπήκαν στα «άδυτα» των RoadStars γεγονός που τους επιτρέπει να επικοινωνούν με συναδέλφους, να διαβάζουν ακόμα πιο συναρπαστικές ιστορίες, να λαμβάνουν πρώτοι μέρος σε εκδηλώσεις και όχι μόνο…

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι όλοι εσείς οι αναγνώστες του TΡOXOI & TIR, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα #moirazomastempeiries δίνετε σιγά-σιγά την ευκαιρία να ακουστούν και οι ιστορίες των Ελλήνων οδηγών. Γιατί όλοι οι Έλληνες οδηγοί έχετε να διηγηθείτε πολλές συναρπαστικές, περιπετειώδεις, απρόσμενες, αστείες εμπειρίες από τα ταξίδια σας που όλοι θέλουν να ακούσουν!

Κι αφού η Transport Show πέρασε, εσείς συνεχίζετε να στέλνετε τις ιστορίες σας. Μην ξεχνάτε! Στο info@troxoikaitir.gr ή απευθείας στο RoadStars της Mercedes-Benz και κάθε μήνα θα δημοσιεύουμε μία ιστορία.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext