Τροχοί & TIR

Κ. Χαμπής Α.Ε.

Η εταιρεία Κ. Χαμπής Α.Ε., που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα της ΜOTUL, παρουσίασε στην TRANSPORT SHOW την πλήρη σειρά λιπαντικών ΤΕΚΜΑ για κινητήρες επαγγελματικών οχημάτων, η οποία περιλαμβάνει λ
Σάββατο 10/11/2018 - 18:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρεία Κ. Χαμπής Α.Ε., που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα της ΜOTUL, παρουσίασε στην TRANSPORT SHOW την πλήρη σειρά λιπαντικών ΤΕΚΜΑ για κινητήρες επαγγελματικών οχημάτων, η οποία περιλαμβάνει λιπαντικά πετρελαιοκινητήρων που καλύπτουν τις προδιαγραφές όλων των κατασκευαστών και των οργανισμών API και ACEA.

Η σειρά πλαισιώνεται από τη γκάμα βαλβολινών, λιπαντικών μετάδοσης, υδραυλικών λαδιών και γράσων. Ανάμεσα στο πλήθος προϊόντων, αξίζει να ξεχωρίσουμε το TEKMA MEGA X LA 10W40, ένα συνθετικό λιπαντικό τεχνολογίας Technosynthese LOW SAPS, για turbo diesel κινητήρες τελευταίας γενιάς που είναι εξοπλισμένοι με συστήματα EGR ή/και SCR, με ή χωρίς φίλτρο σωματιδίων DPF. Ακόμα, προσφέρεται το TEKMA MEGA + 15W40, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τους κινητήρες τελευταίας γενιάς επαγγελματικών οχημάτων, λεωφορείων, μηχανημάτων έργων και αγροτικών μηχανημάτων.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext