Τροχοί & TIR

OPTILOG Advisory Services

Η OPTILOG παρουσίασε στην TRANSPORT SHOW τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει στους τομείς των μεταφορών και των logistics. Σε αυτές περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η μέτρηση της από
Τρίτη 27/11/2018 - 18:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η OPTILOG παρουσίασε στην TRANSPORT SHOW τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει στους τομείς των μεταφορών και των logistics.

Σε αυτές περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η μέτρηση της απόδοσης των αποθηκευτικών χώρων και των κέντρων διανομής. Επιπλέον, κάνοντας χρήση της μεθόδου Activity Based Costing, η εταιρεία παρέχει κοστολόγηση του αποθηκευτικού και μεταφορικού έργου. Ακόμα, η OPTILOG προσφέρει στους πελάτες της αξιολόγηση επενδύσεων, υλοποιεί έργα χρηματοδοτούμενα από την Ευρώπη και οργανώνει – πραγματοποιεί σεμινάρια για στελέχη επιχειρήσεων.

Η OPTILOG στην έκθεση TRANSPORT SHOW 2018, διοργάνωσε με επιτυχία δύο σεμινάρια. Το πρώτο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και είχε ως θέμα «City Logistics: Υφιστάμενη κατάσταση, προκλήσεις και προοπτικές ανάπτυξης». Την τελευταία ημέρα της έκθεσης, Κυριακή, το σεμινάριο είχε ως αντικείμενο την «Κοστολόγηση του Μεταφορικού Έργου». Τα δύο σεμινάρια θα σας τα παρουσιάσουμε στο τεύχος Δεκεμβρίου του Τ&Τ.

PreviousNext