Τροχοί & TIR

Συνέντευξη: Matthijs Bax, Area Manager Sales Operations, DAF Trucks

Διαβάστε τι δήλωσε στο περιθώριο της έκθεσης Transport Show, ο κ. Matthijs Bax, Area Manager Sales Operations της DAF Trucks. «Είμαστε εδώ, όπως και σε κάθε Transport Show, για να δείξουμε τα οχήματ
Τρίτη 06/11/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Διαβάστε τι δήλωσε στο περιθώριο της έκθεσης Transport Show, ο κ. Matthijs Bax, Area Manager Sales Operations της DAF Trucks.

«Είμαστε εδώ, όπως και σε κάθε Transport Show, για να δείξουμε τα οχήματά μας, με πρώτο και καλύτερο το DAF XF -μην ξεχνάτε ότι, ακόμη έχουμε τον τίτλο «Φορτηγό της Χρονιάς 2018». Δείχνουμε δηλαδή, στο ελληνικό κοινό το καλύτερο φορτηγό της αγοράς για Μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.

Ως DAF, είμαστε στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας μας. Από κάθε πέντε τράκτορες που πωλούνται πανευρωπαϊκά, ο ένας είναι DAF. Γενικά, η συγκυρία της παρουσίας μας στην Αθήνα είναι χαρμόσυνη θα έλεγα, αφού φέτος γιορτάζουμε τα 90 χρόνια από την ίδρυση της DAF, και είμαστε πολύ περήφανοι για την κληρονομιά μας, αλλά και σίγουροι για το μέλλον μας.

Θα ήθελα πολύ να είχαμε το χρονικό περιθώριο να φέρναμε στην Αθήνα το επετειακό XF 90th Anniversary Edition –σ.σ. έχουμε δοκιμάσει το συγκεκριμένο XF και θα υπάρξει αναλυτική παρουσίασή του. Πέρα από τα βαρέα φορτηγά, παραμένουμε πολύ δυνατοί και στον τομέα των διανομών, γι’ αυτό ακριβώς και δείχνουμε εδώ το LF ως ένα δείγμα της μεγάλης γκάμας εκδόσεων που προσφέρουμε στην κατηγορία. Το LF παρουσιάζει ενδιαφέρον και για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, αλλά φυσικά και για Δήμους. Σε κάθε νέα Transport Show το επίπεδο των εκθεμάτων και ο επαγγελματισμός της διοργάνωσης ανεβαίνουν σε αξιοσημείωτο βαθμό. Βλέπω εδώ όλους τους κατασκευαστές με οχήματα που έκαναν παγκόσμια πρεμιέρα μερικές εβδομάδες πριν, ενώ δίνουν στους επισκέπτες και μία καλή ιδέα του πώς αντιμετωπίζουν το μέλλον, με παρουσιάσεις και ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Η Ergotrak είναι πολύτιμος συνεργάτης της DAF Trucks εδώ και πολλά χρόνια.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι συνθήκες της αγοράς ήταν κάπως δύσκολες, αλλά είμαστε σε εξαιρετική «φόρμα», έχουμε πολύ δυνατή ομάδα στην Ελλάδα, με μοναδική γνώση της αγοράς και εξαιρετικό δίκτυο επισκευαστών και συνεργατών. Προσωπικά βλέπω το μέλλον στη χώρα σας με αισιοδοξία.».

PreviousNext