Τροχοί & TIR

Εξαρτήματα μετάδοσης κίνησης από την Continental

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου εργοστασίου παραγωγής εξαρτημάτων για συστήματα μετάδοσης της κίνησης της Continental, το οποίο κατασκευάστηκε στο Γούχου της Κίνας, αντιπροσωπεύοντας μια επένδυση ύψο
Τρίτη 06/08/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου εργοστασίου παραγωγής εξαρτημάτων για συστήματα μετάδοσης της κίνησης της Continental, το οποίο κατασκευάστηκε στο Γούχου της Κίνας, αντιπροσωπεύοντας μια επένδυση ύψους 28 εκ. ευρώ.

Καταλαμβάνει έκταση 24.000 m2 και περιλαμβάνει 22 γραμμές παραγωγής, ενώ προβλέπεται να δημιουργήσει 600 νέες θέσεις εργασίας. Στο νέο κινέζικο εργοστάσιο της Continental, κατασκευάζονται ποικίλα μέρη και προϊόντα που αφορούν στη μετάδοση της κίνησης, κυρίως ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων θερμικής διαχείρισης. Παράγονται επίσης αισθητήρες και ενεργοποιητές ηλεκτροκινητήρων και κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Επιπλέον, ένα βασικό προϊόν είναι η βαλβίδα ελέγχου ροής ψυκτικού μέσου (Coolant Flow Control Valve - CFCV). Αυτή η νέα βαλβίδα πολλαπλών θυρίδων είναι μέρος του συστήματος θερμικής διαχείρισης του συστήματος κίνησης. Επιτρέπει την ευέλικτη εναλλαγή των κυκλωμάτων θέρμανσης και ψύξης, έτσι ώστε να κατευθύνεται η διαθέσιμη θερμότητα ή το κρύο στα σωστά σημεία.

Σημειώνεται, πως η θερμική διαχείριση σχετίζεται όλο και περισσότερο με όλους τους τύπους οχημάτων, διότι βελτιώνει την απόδοση καθώς και την αυτονομία ενός ηλεκτρικού οχήματος.

Στο ίδιο τεύχος #376

PreviousNext