Τροχοί & TIR

Με δισκόφρενα Meritor τα Schmitz

Με δισκόφρενα της Meritor θα εξοπλίζονται από το 2021 τα τρέιλερ της Schmitz Cargobull. Το σύστημα πέδησης που θα φέρουν τα τρέιλερ της Schmitz έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις
Παρασκευή 13/09/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με δισκόφρενα της Meritor θα εξοπλίζονται από το 2021 τα τρέιλερ της Schmitz Cargobull.

Το σύστημα πέδησης που θα φέρουν τα τρέιλερ της Schmitz έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και απόδοσης. Το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως τα εν λόγω δισκόφρενα έχουν μειωμένο βάρος, γεγονός που αυξάνει το ωφέλιμο φορτίο των ρυμουλκούμενων της Schmitz.

Επιπλέον, το μονοπίστονο σύστημα φρένων που εξέλιξε η Meritor στη μονάδα της στο Κιούμπραν της Ουαλίας, διαθέτει λιγότερα κινούμενα μέρη, κάτι που συνεπάγεται μικρότερες φθορές, την ίδια στιγμή που καθίσταται πιο εύκολη η συντήρηση-επισκευή του. «Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με έναν παγκόσμιο προμηθευτή που έχει δημιουργήσει συστήματα πέδησης με σταθερή ποιότητα και είναι αφοσιωμένος στην εξυπηρέτηση πελατών, καθώς έτσι ευθυγραμμίζεται με τους στόχους μας», δήλωσε ο Roland Klement, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της Schmitz Cargobull. «Η σύναψη συμφωνίας με μία καταξιωμένη εταιρεία όπως η Schmitz Cargobull, ενισχύει την ανάπτυξή μας στην Ευρώπη», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Meritor, Tony Nicol.

PreviousNext