Τροχοί & TIR

Βέλγος ο καλύτερος οδηγός της DAF

Ο Peter Jacobs από το Βέλγιο κέρδισε πρόσφατα τον τίτλο «DAF Driver Challenge Champion 2019», καθώς αξιολογήθηκε από την εξαμελή επιτροπή του θεσμού ως ο καλύτερος οδηγός ανάμεσα στους 18 υποψηφίους
Παρασκευή 15/11/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Peter Jacobs από το Βέλγιο κέρδισε πρόσφατα τον τίτλο «DAF Driver Challenge Champion 2019», καθώς αξιολογήθηκε από την εξαμελή επιτροπή του θεσμού ως ο καλύτερος οδηγός ανάμεσα στους 18 υποψηφίους που συμμετείχαν στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Goodyear στο Λουξεμβούργο.

Δεύτερος στον διαγωνισμό κατετάγη ο Nerijus Vitkauskas από τη Λιθουανία και τρίτος ο Miroslav Svoboda από την Τσεχία. «Ο διαγωνισμός ήταν τόσο δύσκολος που εξεπλάγην με τη νίκη μου», δήλωσε περιχαρής ο κ. Peter Jacobs, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός στην εταιρεία Alder Bulk Logistics. Σημειώνεται πως ο διαγωνισμός «DAF Driver Challenge» ξεκίνησε την περασμένη άνοιξη με τις τοπικές εκδηλώσεις σε 30 χώρες, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 οδηγοί. Το έργο των έξι κριτών της επιτροπής του τελικού, βοήθησε και μια ομάδα ειδικών της Dekra.

Αξίζει να αναφερθεί, τέλος, πως στον διαγωνισμό της DAF μπορούσαν να συμμετάσχουν όλοι ανεξαιρέτως οι οδηγοί και όχι μόνο όσοι κάθονται πίσω από το τιμόνι ενός φορτηγού της ολλανδικής μάρκας.

PreviousNext