Τροχοί & TIR

Επιχειρηματικό forum για την Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα

Με τη συμμετοχή 170 και πλέον στελεχών και την παρουσία 23 ομιλητών από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Intercontinental, το επιχειρηματ
Παρασκευή 15/11/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με τη συμμετοχή 170 και πλέον στελεχών και την παρουσία 23 ομιλητών από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Intercontinental, το επιχειρηματικό συνέδριο «Αειφόρος Ενέργεια και Συσκευασία στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα», που διοργάνωσε η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ).

Συμμετείχαν τα συναρμόδια υπουργεία Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τις εργασίες του συνεδρίου να ανοίγει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιος για θέματα βιομηχανίας και εμπορίου, κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως «τα Logistics δεν είναι απλά μια υπηρεσία αλλά διαχέουν τον πλούτο».

Στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου αποσαφηνίστηκαν οι κίνδυνοι που επιφέρει η κλιματική αλλαγή. Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάστηκαν πρακτικές λύσεις και αναλύθηκαν οι Τεχνικές Εξοικονόμησης Ενέργειας και στη συνέχεια το συνέδριο επικεντρώθηκε στα θερμοκρασιακά ευαίσθητα προϊόντα. Ακολούθησε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή σημαντικών επιχειρηματικών φορέων, ενώ στο τέλος του συνεδρίου ο Πρόεδρος της ΕΕΒΨ, κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος, κάλεσε όλους τους συνδέσμους να συνεργαστούν στην πορεία για τη δημιουργία του ύπερ- φορέα, προς όφελος τόσο των εταιρειών μελών όσο και της Ελλάδας συνολικότερα.

Σημειώνεται, πως το επιχειρηματικό συνέδριο της ΕΕΒΨ τέλεσε υπό την επιστημονική συμβολή του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης - ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ και τη συνεργασία - συμμετοχή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας, του Ελληνικού Συνδέσμου Ετικετοποιών, του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛ.ΙΝ.ΗΟ), του επιχειρηματικού φόρουμ A-Energy Investments, της 3ΕΚ Οργάνωση εκθέσεων και άλλων φορέων και εκπροσώπων της αγοράς.

PreviousNext