Τροχοί & TIR

Η ErmisBus στην Busworld 2019

Το ελληνικό στοιχείο πάντα ήταν έντονο στη μεγαλύτερη έκθεση λεωφορείου του κόσμου, τη Busworld 2019 στις Βρυξέλλες, τόσο από κατασκευαστές, όσο και από στελέχη και επαγγελματίες του χώρου, που επισ
Σάββατο 16/11/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο κ. Δημήτρης Μιχαλόπουλος μπροστά στο Mercedes-Benz Tourer Τop Class 37-35+1+1.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαλόπουλος μπροστά στο Mercedes-Benz Tourer Τop Class 37-35+1+1.

Το ελληνικό στοιχείο πάντα ήταν έντονο στη μεγαλύτερη έκθεση λεωφορείου του κόσμου, τη Busworld 2019 στις Βρυξέλλες, τόσο από κατασκευαστές, όσο και από στελέχη και επαγγελματίες του χώρου, που επισκέφτηκαν τους χώρους της Brussels Expo.

Ξεχωριστή η παρουσία της ErmisBus, του κ. Δημήτρη Μιχαλόπουλου, η οποία λογίζεται πλέον ως ΟΕΜ (κατασκευαστής πλήρους φάσματος στην αυτοκινητοβιομηχανία) με σχετική πιστοποίηση από τη Mercedes-Benz Γερμανίας για όλα της τα οχήματα που «χτίζονται» σε σασί της φίρμας με το αστέρι.

Στο μεγάλο, και κοινό με την Erduman περίπτερο (φωτό δεξιά), είδαμε από κοντά σούπερ VIP minibus, και σε πρεμιέρα το 9μετρο πούλμαν Tourer HD με μοναδική εκμετάλλευση σε σχέση με τη μάζα και τις διαστάσεις του οχήματος. Αξιέπαινη παρουσία, που προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών. Πλήρης παρουσίαση του λεωφορείου θα ακολουθήσει σε επόμενο τεύχος.

PreviousNext