Τροχοί & TIR

Συνεχίζει τις επενδύσεις η WABCO στην Τουρκία

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η τελετή έναρξης των εργασιών ανέγερσης της πρώτης μονάδας παραγωγής της WABCO στη Σακάρια της Τουρκίας, η οποία αντιπροσωπεύει μια επένδυση ύψους 20 εκ. δολαρίων. Το εν λό
Παρασκευή 27/03/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η τελετή έναρξης των εργασιών ανέγερσης της πρώτης μονάδας παραγωγής της WABCO στη Σακάρια της Τουρκίας, η οποία αντιπροσωπεύει μια επένδυση ύψους 20 εκ. δολαρίων.

Το εν λόγω εργοστάσιο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχή παρουσία της εταιρείας όχι μόνο στην τοπική αγορά, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Σημειώνεται, πως η WABCO έχει μακρά παρουσία στη γείτονα χώρα, καθώς ξεκίνησε να επενδύει εκεί ήδη από το 1982. Υπενθυμίζεται, πως τον Οκτώβριο του 2018, η εταιρεία είχε ανοίξει ένα κέντρο διανομής στην Κωνσταντινούπολη και επτά χρόνια νωρίτερα, το 2011, η WABCO είχε εγκαινιάσει ένα Διεθνές Γραφείο Προμηθειών και Αγορών στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο αγοράζει ετησίως εξαρτήματα αξίας πάνω από 50 εκ. δολάρια από ένα ευρύ φάσμα Τούρκων προμηθευτών.

PreviousNext