Τροχοί & TIR

Κάμερες σε μικρά Μηχανήματα Έργου

Μετά τους φορτωτές, τα χωματουργικά φορτηγά και τους εκσκαφείς, οι κάμερες οπισθοπορείας της Stoneridge-Orlaco γίνονται διαθέσιμες και στα μικρότερα Μηχανήματα Έργου. Με αυτό τον τρόπο, μειώνονται τ
Παρασκευή 30/10/2020 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά τους φορτωτές, τα χωματουργικά φορτηγά και τους εκσκαφείς, οι κάμερες οπισθοπορείας της Stoneridge-Orlaco γίνονται διαθέσιμες και στα μικρότερα Μηχανήματα Έργου.

Με αυτό τον τρόπο, μειώνονται τα τυφλά σημεία και οι χειριστές έχουν σημαντικά καλύτερη ορατότητα στο πίσω μέρος του μηχανήματος, γεγονός που τους επιτρέπει να πραγματοποιούν ευκολότερα τους απαραίτητους ελιγμούς και να λαμβάνουν αμέσως προληπτικά μέτρα σε περίπτωση επικίνδυνης κατάστασης, κάτι που αυξάνει την ασφάλεια εντός εργοταξίου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το σύστημα της Stoneridge-Orlaco, αυτό αποτελείται από μία βαρέως τύπου «HMOS» κάμερα υψηλής ανάλυσης και μία ψηφιακή οθόνη υψηλής ευκρίνειας «HLED» επτά ιντσών. Ο ευρυγώνιος φακός έχει εύρος 180ο και καλύπτει όλη την περιοχή πίσω από το όχημα. Επιπλέον, η HMOS κάμερα και το HLED μόνιτορ χρησιμοποιούν τεχνολογία GMSL (Gigabit Multimedia Serial Link), μέσω της οποίας το σήμα βίντεο μεταδίδεται ψηφιακά και χωρίς συμπίεση μέσω ομοαξονικού καλωδίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση μετάδοσης και η εικόνα εμφανίζεται στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο.

Σημειώνεται, τέλος, πως το σύστημα έχει εύρος λειτουργίας από τους -30°C έως τους +75°C, είναι υδατοστεγές (IP67, IP69K) και παράλληλα είναι ανθεκτικό στις δονήσεις και στα χτυπήματα.

PreviousNext