Τροχοί & TIR

Ανατροπές με αυξημένο ωφέλιμο από τη MEILLER

Η MEILLER παρουσιάζει τη νέα ελαφριά σειρά ανατρεπόμενων κιβωτάμαξων «44», που έχουν απόβαρο μόλις 4.360 κιλά και προσφέρουν αυξημένο ωφέλιμο φορτίο. Νέο είναι το σασί τύπου σκάλας, το οποίο μειώνει
Δευτέρα 09/04/2018 - 16:05
Κοινοποίηση στα Social Media

Η MEILLER παρουσιάζει τη νέα ελαφριά σειρά ανατρεπόμενων κιβωτάμαξων «44», που έχουν απόβαρο μόλις 4.360 κιλά και προσφέρουν αυξημένο ωφέλιμο φορτίο. Νέο είναι το σασί τύπου σκάλας, το οποίο μειώνει το απόβαρο κατά 320 κιλά, χωρίς -σύμφωνα με τη MEILLER- να επηρεάζεται η σταθερότητα. Επιπλέον, όπου είναι δυνατόν, το βάρος μειώνεται με πρόσθετες οπές στο σασί, το οποίο διαθέτει νέου τύπου δοκίδες με ενίσχυση στα σημεία που απαιτούνται.

Εξοικονόμηση βάρους έχει επιτευχθεί και στο αμάξωμα του ανατρεπόμενου επικαθήμενου τύπου μισού σωλήνα, όπου τα πλευρικά τοιχώματα είναι πιο κάθετα και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μειωμένα πάχη τοιχωμάτων, χωρίς να διακυβεύεται η σταθερότητα. Τα δύο πλευρικά τοιχώματα και το πάτωμα συγκολλούνται σε μια αλληλεπικαλυπτόμενη διαμόρφωση, για να παρέχουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Οι γωνιακές συνδέσεις μεταξύ των πλευρών και του μπροστινού τοίχου είναι επίσης ενισχυμένες και αποτρέπουν τυχόν παραμορφώσεις.

Η MEILLER τοποθετεί στη βασική έκδοση του επικαθήμενου «LHPA 44-3», πάτωμα πάχους 7 χλστ. και πλευρικά τοιχώματα 5 χλστ. Το εν λόγω μοντέλο είναι και αυτό που προσφέρει το υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός ορθογώνιου σώματος κατασκευασμένου από ελαφρύ κράμα ή ενός αμαξώματος μισού σωλήνα, κατασκευασμένου από χάλυβα. Η εταιρεία, κατόπιν εντολής του πελάτη μπορεί να λεπτύνει τα πλευρικά τοιχώματα μέχρι τα 3 χλστ. και τα δάπεδα έως τα 4 χλστ, εφόσον το όχημα θα κινείται σε δρόμους και όχι εκτός δρόμου. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα ενίσχυσης των οπίσθιων περιοχών που είναι εκτεθειμένες σε μεγαλύτερη φθορά, με ειδικά διαμορφωμένα κενά για προστασία από την τριβή, με τη MEILLER να χρησιμοποιεί τον ανθεκτικό στη φθορά λεπτόκοκκο χάλυβα VS120.

PreviousNext