Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο συνεργείων της Ford παραμένει ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας απρόσκοπτα και με ασφάλεια τις υπηρεσίες του, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και προσθέτει:

Για τη μετάβαση των πελατών σε αυτά δεν ισχύουν οι γνωστοί περιορισμοί που ανακοινώθηκαν για τον κωδικό 2 που ορίζουν μετακίνηση εντός οικείου δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σπίτι.

«Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να συντηρείτε το αυτοκίνητό σας με τον πιο ασφαλή τρόπο στο Επίσημο Δίκτυο Ford, εκμεταλλευόμενοι το Ford Care Code που περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από μέτρα που στοχεύουν στην απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων μεθόδων και πρακτικών. Από ψηφιακές υπηρεσίες και διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο, μέχρι ανέπαφη παραλαβή και παράδοση του απολυμασμένου αυτοκινήτου, το Ford Care Code σας βοηθά να παραμείνετε ασφαλείς. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ford, βρείτε τον πλησιέστερο σε εσάς Επίσημο Έμπορο και ενημερωθείτε για όλα τα μέτρα προστασίας που εφαρμόζει», καταλήγει η ανακοίνωση της Ford.