Τροχοί & TIR

Αντικατάσταση διπλωμάτων λόγω σεισμού

Ρύθμιση για την αντικατάσταση εντύπων αδειών οδήγησης που καταστράφηκαν ή απωλέσθηκαν σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια του σεισμ
Παρασκευή 16/04/2021 - 12:40
Κοινοποίηση στα Social Media

Ρύθμιση για την αντικατάσταση εντύπων αδειών οδήγησης που καταστράφηκαν ή απωλέσθηκαν σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια του σεισμού της 3ης Μαρτίου 2021 ανακοίνωσε το υπ. Υποδομών & Μεταφορών.

Στη ρύθμιση περιλαμβάνονται πολίτες των δήμων Ελασσόνας, Κιλελέρ, Λαρισαίων, Τυρνάβου, Φαρκαδόνας και Οιχαλίας.

Για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων ή απολεσθέντων στις υπόψη περιοχές εντύπων αδειών οδήγησης, θα υποβάλλονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εκτός των παραβόλων. Απαιτείται, ωστόσο, η προσκόμιση στην αρμόδια Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών, επιπροσθέτως, δήλωση σε Αστυνομικό Τμήμα περί απώλειας ή καταστροφής του εντύπου της άδειας οδήγησης (σε πληγείσα από τον σεισμό περιοχή), η οποία απαιτείται να έχει υποβληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα το αργότερο έως και την 31η Μαΐου 2021.

Οι αιτήσεις για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων/απολεσθέντων εντύπων αδειών οδήγησης δύναται να υποβάλλονται το αργότερο έως και την 30ή Ιουνίου 2021.

PreviousNext