Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός κυκλοφορίας από κόμβο Βέροιας έως κόμβο Πολυμύλου

Λόγω διέλευσης υπερμεγέθους φορτηγού μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), διαμέσου τμήματος της Εγνατίας Οδού, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας αποφάσισε τον αποκλεισμό τ
Δευτέρα 18/12/2023 - 12:53
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω διέλευσης υπερμεγέθους φορτηγού μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), διαμέσου τμήματος της Εγνατίας Οδού, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας αποφάσισε τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων την Τρίτη 19-12-2023 στο οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, με έναρξη αποκλεισμού της κυκλοφορίας, από τη χρονική στιγμή διέλευσης του εν λόγω φορτηγού από τον Α/Κ Βέροιας (πιθανολογούμενη ώρα από 07:05΄ έως 07:15΄), έως τη χρονική στιγμή διέλευσής του και από τον Α/Κ Πολυμύλου (πιθανολογούμενη ώρα από 07:45΄ έως 07:55΄).

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, τα οχήματα που θα εξέλθουν της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Βέροιας, θα συνεχίσουν τον προορισμό τους προς Κοζάνη διαμέσου της Ν.Π.Ο. Βέροιας-Νάουσας και της Ε.Ο. Βέροιας-Έδεσσας-Δρεπάνου και επανείσοδος αυτών στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.

Κατά τη διέλευση στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Κλειδίου έως τον Α/Κ Βέροιας, το εν λόγω φορτηγό θα κινείται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και θα καταλαμβάνει μέρος της Λ.Ε.Α.. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη για την κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων μία λωρίδα κυκλοφορίας και σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του εν λόγω τμήματος του αυτοκινητόδρομου.

PreviousNext