Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός κυκλοφορίας στο 223 χλμ.

Πλήρης αποκλεισμός κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, στο 223 χιλιόμετρο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη αποφασίστηκε για τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021. Σύμφωνα με τον διευθυντή Αστυνομίας Φθιώτι
Πέμπτη 15/07/2021 - 09:49
Κοινοποίηση στα Social Media

Πλήρης αποκλεισμός κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, στο 223 χιλιόμετρο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη αποφασίστηκε για τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Αστυνομίας Φθιώτιδας, προβλέπεται πλήρης αποκλεισμός του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, μεταξύ των Α/Κ Αγ. Μαρίνας (έξοδος στη Χ.Θ. 223+000) και Α/Κ Ραγών Αχλαδίου (επανείσοδος στη Χ.Θ. 244+610), εντός των ορίων του έργου παραχώρησης της εταιρείας «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. Η κίνηση των οχημάτων προς Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται με έξοδο από τον Π.ΑΘ.Ε. στον Α/Κ Αγίας Μαρίνας και κίνηση στη Ν.Ε.Ο.Α.Θ. έως την Χ/Θ 238 (Α/Κ Αχινού), όπου θα εκτρέπονται αριστερά στην υφιστάμενη οδό που συνδέει την Ν.Ε.Ο.ΑΘ. με την Π.Ε.Ο. Λαμίας Βόλου, κατόπιν κίνηση στην Π.Ε.Ο. Λαμίας Βόλου διαμέσου Τ.Κ. Ραχών και επανείσοδο στον Π.Α.Θ.Ε. από Α/Κ Αχλαδίου.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 από τις 06:00' έως τις 12:00'. Επιπλέον, ο αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας για τον αποκλεισμό του κλάδου προς Θεσσαλονίκη καθώς και της Ράμπας Εξόδου προς Θεσσαλονίκη του κόμβου Αγίας Μαρίνας θα εφαρμοστούν νωρίτερα της προγραμματισμένης διάρκειας εκτροπής και συγκεκριμένα από τις 05.30', εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

PreviousNext