«Εντός ωρών» η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών είναι έτοιμη να φέρει στην Αθήνα 100 αστικά λεωφορεία εξαιρετικής ποιότητας, χαμηλού δαπέδου, κλιματιζόμενα, με ράμπες εξυπηρέτησης ΑμΕΑ κ.α., προκειμένου με απόλυτο επαγγελματισμό να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών αυτών που έχουν προκύψει λόγω των ειδικών συνθηκών της τρέχουσας περιόδου για αποφυγή του συνωστισμού και τήρηση αποστάσεων στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

«Η Ομοσπονδία μας επιδιώκοντας να βοηθήσει στη δύσκολη αυτή συγκυρία έχει ήδη γνωστοποιήσει στην Πολιτεία την πρόθεση και την ετοιμότητα της κάλυψης των αυξημένων αναγκών. Σύμφωνα, με σχετική επί του θέματος δήλωση του Γ.Γ. της Ομοσπονδίας, Μιχάλη Σακελλαρίου, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών είναι σε θέση άμεσα, «εντός ωρών», να στείλει στην Αθήνα 100 αστικά λεωφορεία των μελών της, αστικών ΚΤΕΛ της Ελλάδας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί», αναφέρει η ΠΟΑΣ.

Να σημειωθεί πως τα λεωφορεία των αστικών ΚΤΕΛ της χώρας βρίσκονται σε λειτουργία, συντηρούνται κανονικά και σε τακτά διαστήματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα των ΚΤΕΛ και, βέβαια, περνούν έγκαιρα από τεχνικό έλεγχο.