Τροχοί & TIR

Ασθενοφόρο Nissan NV300

Δύο νέα ασθενοφόρα Nissan NV300 ενέταξε πρόσφατα στο στόλο του το νοσοκομείο Metropolitan, τα οποία διασκεύασε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Στα εν λόγω NV300, o θάλαμος του ασθενούς είναι χωρισμ
Δευτέρα 25/02/2019 - 12:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το νοσοκομείο Metropolitan, ενέταξε πρόσφατα στο στόλο του δύο νέα ασθενοφόρα Nissan NV300, τα οποία διασκεύασε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.
Το νοσοκομείο Metropolitan, ενέταξε πρόσφατα στο στόλο του δύο νέα ασθενοφόρα Nissan NV300, τα οποία διασκεύασε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Δύο νέα ασθενοφόρα Nissan NV300 ενέταξε πρόσφατα στο στόλο του το νοσοκομείο Metropolitan, τα οποία διασκεύασε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Στα εν λόγω NV300, o θάλαμος του ασθενούς είναι χωρισμένος από την καμπίνα οδήγησης με επενδεδυμένο (και από τις δύο πλευρές) πολυεστέρα. Στο πάνω μέρος του διαχωριστικού τοιχώματος υπάρχει γυάλινο συρταρωτό παράθυρο ασφαλείας, χωρισμένο στα δύο.

Μεταξύ της εσωτερικής διασκευής του θαλάμου ασθενούς και του εξωτερικού περιβλήματος, έχει τοποθετηθεί μονωτικός πετροβάμβακας τύπου RF 100-0 και RF 10060-0, ο οποίος εξασφαλίζει θερμική μόνωση με συντελεστή μικρότερο από 2 Kcal ανά τετραγωνικό μέτρο, ανά ώρα και βαθμό Κελσίου(m2,h,°C). Επιπλέον, η ηχητική μόνωση στο εσωτερικό του θαλάμου ασθενούς, πληροί την οδηγία CEN, ΕΝ 1789:2010.

Το δάπεδο του θαλάμου ασθενούς είναι επενδυμένο εσωτερικά με υλικό πάχους 16 χλστ. και έχει επιστρωθεί με ειδικό αντιολισθητικό εποξειδικό υλικό, που μπορεί να πλυθεί και να απολυμανθεί. Τα συστήματα ανάρτησης έχουν μηχανισμό σταθεροποίησης ώστε να περιορίζονται οι κινήσεις και ταλαντώσεις κατά την κίνηση του ασθενοφόρου.

H οροφή και τα τοιχώματα είναι καλυμμένα με ενισχυμένο λευκό πολυεστέρα, που καλύπτει τις προδιαγραφές τροφίμων. Επιπλέον, αντέχει τις συνήθεις κρούσεις και την πυρκαγιά, με ρυθμό καύσης μικρότερο από 100 χλστ./λεπτό, μετρούμενο σύμφωνα με το ISO 3795. Ο εξοπλισμός των νέων ασθενοφόρων του Metropolitan Hospital περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, βάσει των προδιαγραφών του ΕΚΑΒ.

Κάτω από τα καπό των ασθενοφόρων, υπάρχει ο 1.600άρης κινητήρας πετρελαίου της εταιρείας, ο οποίος αποδίδει ισχύ 125 ίππων και συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Στάνταρ είναι το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων diesel, όπως και το σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων (SCR) που χρησιμοποιεί διάλυμα ουρίας AdBlue. Η εταιρεία Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. συνοδεύει τα οχήματα με 5ετή εγγύηση (ή 160.000 χλμ.).

PreviousNext