Τροχοί & TIR

Διπλασιάζει την παραγωγή της η Krone

Το διπλασιασμό της παραγωγής της στο εργοστάσιο του Herzlake της Γερμανίας προγραμματίζει η Krone μέσα στα προσεχή 1,5 χρόνια, έχοντας ως ετήσιο παραγωγικό στόχο να ξεπεράσει συνδυαστικά τις 25.000
Τρίτη 26/02/2019 - 12:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η Krone προγραμματίζει μέσα στα προσεχή 1,5 χρόνια, το διπλασιασμό της παραγωγής της στο εργοστάσιο του Herzlake της Γερμανίας.
Η Krone προγραμματίζει μέσα στα προσεχή 1,5 χρόνια, το διπλασιασμό της παραγωγής της στο εργοστάσιο του Herzlake της Γερμανίας.

Το διπλασιασμό της παραγωγής της στο εργοστάσιο του Herzlake της Γερμανίας προγραμματίζει η Krone μέσα στα προσεχή 1,5 χρόνια, έχοντας ως ετήσιο παραγωγικό στόχο να ξεπεράσει συνδυαστικά τις 25.000 μονάδες κοντέινερ συνδυασμένων μεταφορών (swap bodies) και νταλίκες ξηρού φορτίου, τις οποίες η εταιρεία ονομάζει Dry Liners.

«Έχουμε θέσει ήδη τα θεμέλια της αύξησης της παραγωγής, μέσω της εισαγωγής της αυτόματης παραγωγής εξαρτημάτων στο Herzlake», δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Bernhard Brüggen, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει πως η Krone έχει μερίδιο αγοράς στα swap bodies της τάξης του 70%. Το μεγαλοστέλεχος της εταιρείας απέδωσε την αύξηση της ζήτησης εν μέρει και στην άνθιση του ηλεκτρονικού εμπορίου και παράλληλα συνέδεσε τη μεγέθυνση της παραγωγής με την «επιθετική» επενδυτική πολιτική της μάρκας.

Σημειώνεται, πως στη μονάδα του Herzlake που καταλαμβάνει έκταση 352.000 m2, η Krone κατασκευάζει ατσάλινα swap bodies, κουρτίνες swap bodies, ημιρυμουλκούμενες καρότσες και τρέιλερ για οχήματα διανομών. Επίσης, εκεί παράγεται η σειρά Dry Liner που προορίζεται για τη μεταφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας ευαίσθητων στην υγρασία και η οποία προσφέρεται με πλευρικά πάνελ κατασκευασμένα από χάλυβα, κόντρα πλακέ ή carbofont, ένα ελαφρύ υλικό που διαθέτει πυρήνα από ανακυκλωμένο πλαστικό.

PreviousNext