Τροχοί & TIR

ΑΘΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μώλου

Πώς θα εξέρχονται οι οδηγοί
Τρίτη 11/06/2024 - 13:51
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ και συγκεκριμένα:

Από αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 07:30 έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 19:30, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), από το 194,3ο χλμ. έως και το 190,6ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, στην ίδια κατεύθυνση, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου.

Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του πλησιέστερου προηγούμενου κόμβου, Α/Κ Μπράλου στο 203ο χλμ.

Επιπλέον, από την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 07:30 έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 19:30, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδα και της Λ.Ε.Α, από το 188,2ο χλμ. έως και το 190,4ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, στην ίδια κατεύθυνση, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου.

Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Μώλου, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλης σήμανσης για έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του πλησιέστερου προηγούμενου κόμβου, Ημικόμβο (Η/Κ) Σκάρφειας στο 185,5ο χλμ.

Σημειώνεται ότι, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι μακράς διάρκειας και θα έχουν ισχύ καθ’ όλο το 24ώρο.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

PreviousNext