Τροχοί & TIR

Audi Truck – Έκπληξη

Ξάφνιασε τον κόσμο του φορτηγού η εμφάνιση ενός τράκτορα μάρκας Audi στα social media, δημιούργημα του Γάλλου σχεδιαστή, Elie Villain. Το αυτοκίνητο, εξωτερικά, ακολουθεί τη σύγχρονη τεχνολογία, όπω
Παρασκευή 09/10/2020 - 11:07
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξάφνιασε τον κόσμο του φορτηγού η εμφάνιση ενός τράκτορα μάρκας Audi στα social media, δημιούργημα του Γάλλου σχεδιαστή, Elie Villain.

Το αυτοκίνητο, εξωτερικά, ακολουθεί τη σύγχρονη τεχνολογία, όπως γίνεται αντιληπτό από τα MirrorCam (κάμερες αντί καθρέφτες), τα φώτα, τα κάθετα πτερύγια κ.λπ.

Φαίνεται, ωστόσο, να έχει επηρεαστεί σχεδιαστικά από τη νέα σειρά των φορτηγών Renault παρά τη διαφοροποίηση με τις μεγάλες αεροεισαγωγές δεξιά και αριστερά της μάσκας που εντυπωσιάζουν με το γεωμετρικό τους σχήμα.

Ο τράκτορας του Elie αποτελεί δική του ιδέα και δεν σχετίζεται με κανενός είδους συνεργασία με την Audi και στο σημείο αυτό να προσθέσουμε ότι ο Γάλλος σχεδιαστής έχει και στο παρελθόν παρουσιάσει ιδέες πάνω σε επιβατικά αυτοκίνητα, όμως είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει το ταλέντο του σε τράκτορα και μάλλον τα πήγε καλά.

PreviousNext