Τροχοί & TIR

Βραβείο για τα φορτηγά από τον Συνεταιρισμό Ζαγοράς

Με βραβείο για τα φορτηγά ξεκινά την εμπορική περίοδο 2022-2023 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, ευρύτερα γνωστός από τα μήλα με το εμπορικό σήμα «ZAGORIN». Αναλυτικότερα, δύο από τα πέντε
Παρασκευή 02/09/2022 - 09:57
Κοινοποίηση στα Social Media

Με βραβείο για τα φορτηγά ξεκινά την εμπορική περίοδο 2022-2023 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, ευρύτερα γνωστός από τα μήλα με το εμπορικό σήμα «ZAGORIN».

Αναλυτικότερα, δύο από τα πέντε ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία του Συνεταιρισμού, μέσω των μονίμων οδηγών τους Φιλίππου Νίκο και Τσιοκανάκη Γιάννη, συμμετείχαν σε έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας που διοργανώθηκε στην πόλη του Βόλου από τη «Big Family Cars Thessaly» και έλαβαν τη διάκριση στην κατηγορία τους. Τα έσοδα της γενικότερης διοργάνωσης αποδόθηκαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι επιδείξεις των οχημάτων πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Αυγούστου στην πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα σε χώρους της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Τα φορτηγά-ψυγεία του Συνεταιρισμού αποτελούν «καμάρι» για την Οργάνωση και είναι αυτά που με όλες τις καιρικές συνθήκες μεταφέρουν τα προϊόντα προς τις αγορές όλης της επικράτειας.

Οι πεπειραμένοι οδηγοί των οχημάτων είναι συναισθηματικά δεμένοι με αυτά, αφού αποτελούν άλλωστε το δεύτερο σπίτι τους. Έτσι φροντίζουν προσωπικά, όχι μόνο για την αρτιότατη τεχνική λειτουργία τους, αλλά και για την παρουσία τους, στο πλαίσιο και μιας ευγενούς άμιλλας που παραδοσιακά καλλιεργείται μεταξύ όλων των μαχητών του δρόμου. Στην πρόσφατη διοργάνωση οι δύο περήφανοι για τα οχήματά τους οδηγοί, συνοδεύτηκαν από το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. Ζαγοράς και πρώην Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, κ. Κόνσουλα Κυριάκο, ο οποίος έχει στους τομείς ευθύνης του και τα οχήματα. Η διάκριση των φορτηγών, ως ένας καλός οιωνός μέσα στις γενικότερες δυσκολίες, συμπίπτει με την έναρξη της εμπορικής περιόδου.

Τα αχλάδια κρυστάλλια και τα μήλα ποικιλίας GALA με το εμπορικό σήμα ZAGORIN από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα βρίσκονται σε λαχαναγορές, σε ράφια μαναβικής των αλυσίδων Σούπερ-Μάρκετ και στα παραδοσιακά μανάβικα της χώρας. Έτσι οι ακούραστοι αυτοί μεταφορείς ξεκινούν τις έντονες υποχρεώσεις τους περήφανοι για το πρόσφατο επίτευγμά τους. Περίπου στα μέσα του Σεπτεμβρίου υπολογίζεται να ξεκινήσει και η εμπορία των Π.Ο.Π. κόκκινων Μήλων Ζαγοράς Πηλίου.

Ο Συνεταιρισμός έχει λάβει διάκριση για την εμφάνιση των φορτηγών του και στο παρελθόν ωστόσο αυτή ήρθε ακριβώς δύο μήνες πριν τη συμπλήρωση 106 ολόκληρων χρόνων διαρκούς λειτουργίας. Εντωμεταξύ φέτος συμπληρώνονται και ακριβώς 55 χρόνια από την απόκτηση του πρώτου ιδιόκτητου φορτηγού του Συνεταιρισμού, ενέργεια που άλλαξε τα μέχρι τότε εμπορικά δεδομένα της αιωνόβιας συνεταιριστικής επιχείρησης των παραγωγών του Πηλίου.

PreviousNext