Τροχοί & TIR

24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) οργανώνει φέτος το «24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Leading Supply Chains in a disruptive world» στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο Ίδρυμα Ευγενίδ
Παρασκευή 02/09/2022 - 09:38
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) οργανώνει φέτος το «24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Leading Supply Chains in a disruptive world» στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Η εμπόλεμη σύρραξη που εκτυλίσσεται μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας αναμένεται να ταλανίσει για άγνωστο ακόμα χρονικό διάστημα τα παγκόσμια δίκτυα εφοδιασμού, γεγονός που επιτάσσει την επαναχάραξη στρατηγικής, πρακτικών και σχεδιασμού σύγχρονων εργαλείων, απαραίτητων για την αντιμετώπιση της δυσχερούς κατάστασης που καλείται να αντιμετωπίσει ο επιχειρηματικός κόσμος.

Στόχος του συνεδρίου είναι να μην μείνουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από την παρούσα ιδιαίτερη συγκυρία, καθώς η Ελλάδα αξίζει να κατέχει ηγετική θέση στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στο συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους keynote speakers του συνεδρίου συγκαταλέγονται οι κύριοι, Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Chief Transport Facilitation and Economics Section - TIR Secretary- eTIR/ eCMR/ eCPD at United Nations ECE, Mιχάλης Ιγνατιάδης, Head of Supply Chain Consultancy, Asia Pacific JLL αλλά και ο Dr Μιχάλης Μπουρλάκης, Director of Research for Cranfield School of Management and the Head of the Logistics, Procurement and Supply Chain Management Group.

Εκτός από τις κεντρικές ομιλίες, στο συνέδριο θα οργανωθούν και εννέα διαφορετικά πάνελ συζήτησης, με έμφαση στην καινοτομία, τους νέους τρόπους αντιμετώπισης κρίσεων, την πράσινη ανάπτυξη, τη νέα πελατοκεντρική στρατηγική των επιχειρήσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας, την αναδιαμόρφωση του εργασιακού περιβάλλοντος, τον νέο χωροταξικό σχεδιασμό για τα εμπορευματικά κέντρα, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη ναυτιλία.

«Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας φαίνεται να λαμβάνει τη θέση που του αξίζει, όχι μόνο στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της κυβέρνησης, αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Τα logistics και γενικότερα η διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού, βρίσκονται στο προσκήνιο των μεγάλων συμφωνιών και επενδύσεων αναφορικά με τις υποδομές της χώρας», δηλώνει ο Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Πληροφορίες: Έφη Κούτσιαρη, Tηλ. 213 0387248, E-mail: info@eel.gr

PreviousNext