Τροχοί & TIR

Βραδυπορία οχημάτων από τον Λιμένα Θεσσαλονίκης έως τον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων

Για τη μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών
Παρασκευή 12/04/2024 - 15:52
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Ανυψωτική Α.Ε
φωτό: Ανυψωτική Α.Ε

Τις κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών σε φάλαγγες υπερμεγεθών οχημάτων για τις 15, 18 και 22-04-2024 αποφάσισε η Δ/νση Αστυνομίας Κιλκίς, ως εξής: 

Α) Τη ρύθμιση της κυκλοφορίας – προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη γέφυρα που βρίσκεται στη χ.θ. 528+125 του Π.Α.Θ.Ε. (Α1/Ε75) (στο ύψος του οικισμού Λιμνότοπου), η οποία είναι διάρκειας 1-2 λεπτών, ανάλογα με το μήκος της φάλαγγας και θα έχει σκοπό την αποκλειστική διέλευση βαρέων υπερμεγεθών οχημάτων μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών. 

Β) Την ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα από Θεσσαλονίκης προς Σ.Σ. Ευζώνων λίγο πριν τον Μ.Σ.Δ. Ευζώνων κατά την εκτέλεση του ελιγμού εισόδου των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας μετά τον Σταθμό, στο τέλος της χοάνης των Διοδίων. 

Γ) Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο Σ.Σ. Ευζώνων στην κατεύθυνση από Βόρεια Μακεδονία προς Ελλάδα, καθώς η διέλευση των ειδικών οχημάτων μεταφοράς από τον Σ.Σ. Ευζώνων θα πραγματοποιηθεί διαμέσου της μεγαλύτερης σε πλάτος και σε άνοιγμα / ύψος υπόστεγου του Συνοριακού Σταθμού 4ης λωρίδας της αντίθετης κατεύθυνσης κυκλοφορίας /Εισόδου στην Ελλάδα. 

Θα πραγματοποιηθεί ολική εκτροπή της φάλαγγας στο οδόστρωμα της αντίθετης κατεύθυνσης κυκλοφορίας στον ισόπεδο κόμβο προς Ειδομένη που προηγείται του Σ.Σ. Ευζώνων και κατόπιν επαναφορά της κίνησης στην κανονική κατεύθυνση κυκλοφορίας αμέσως μετά τη διέλευση από τον Συνοριακό Σταθμό και πριν τα Σύνορα της Ελλάδος με τη Βόρεια Μακεδονία. 

Σε όλο το μήκος της διαδρομής από το Λιμένα Θεσσαλονίκης έως τον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων επιβάλλεται βραδυπορία οχημάτων με σκοπό την ασφαλή διέλευση της φάλαγγας υπερμεγεθών οχημάτων μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το πλάτος της οδού.

PreviousNext