Η IVECO παρουσίασε πρόσφατα το Daily Van Life Adventure με ειδική εσωτερική διαρρύθμιση, πρωτότυπη εργονομία, πλούσιο εξοπλισμό για διαβίωση (κουζίνα, κρεβάτια, ντουλάπες κ.α.), ξύλινες επενδύσεις κ.α.

Αυτό, όμως, που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η γραμμή κίνησης αποτελούμενη από ένα 3λιτρο euro 6 κινητήρα 210hp, ο οποίος συνεργάζεται είτε με χειροκίνητο 12άρι σασμάν είτε με το γνωστό Hi-Matic αυτόματο κιβώτιο των 16 σχέσεων.

iveco daily van life εσωτερικό

Να υπενθυμίσουμε πως η νέα σειρά Daily της IVECO προσφέρει Van μικτού βάρους από 3,5 μέχρι 7 τόνους, με χώρους φόρτωσης από 7,3 μέχρι 19,6 κ.μ. και μοτέρ από 116 μέχρι 210 HP.

Η σειρά των Daily 4X4 προσφέρει βαν 5,5 και 7 τόνων με ωφέλιμο που φτάνει τα 4.300 κιλά. Οι χώροι φόρτωσης για τα μοντέλα με μονά λάστιχα πίσω κυμαίνονται από 9 έως 18 κυβικά μέτρα και από 16 μέχρι 18 κυβικά μέτρα για τα μοντέλα με διπλά πίσω λάστιχα.

 

 

daily kitesurfer barcelona
Στη φωτογραφία μία γνωστή Ισπανίδα kiteboarder (σανίδα θαλάσσης με αετό) παραλαμβάνει ένα Daily Van 4X4 Life Adventure από τον ντήλερ της IVECO στη Βαρκελώνη.