Τροχοί & TIR

Διαγωνισμός μεταφοράς μαθητών ΚΔΑΠ-ΑμΕΑ

Μέχρι πότε μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την προσφορά τους.
Πέμπτη 12/09/2024 - 14:11
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας διακηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για την υπηρεσία μεταφοράς μαθητών ΚΔΑΠ-ΑμΕΑ Πορταριάς, Δήμου Ν. Προποντίδας.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάθεση σε ιδιώτη, κατόχου κατάλληλου μεταφορικού μέσου, της υπηρεσίας μεταφοράς μαθητών ΚΔΑΠ ΑμΕΑ Πορταριάς του Δήμου Ν. Προποντίδας, ως εκπλήρωση του όρου της συνέχισης της χρηματοδότησης της υλοποίησης πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2024-2025. 

Η μεταφορά θα γίνεται από οποιαδήποτε θέση προς το ΚΔΑΠ ΑμΕΑ Πορταριάς. Τα δρομολόγια ενδέχεται να μεταβάλλονται μηνιαίως, διότι εναπόκειται την απόφαση του εκάστοτε γονέα να κάνει χρήση του Voucher που δικαιούται, σε όποια δομή αυτός επιθυμεί. Για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει ακριβής αριθμός μαθητών προς μεταφορά και ακριβής αριθμός δρομολογίων.

Κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάση τιμής (δηλαδή η χαμηλότερη τιμή), ενώ η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 203.400,00 ευρώ.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 14/10/2024 και ώρα 23:59. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr) https://portal.eprocurement.gov.gr/webcenter/portal/TestPortal

Πληροφορίες: Τηλ.: 23733 50503 και email: athanasia.petala@nea-propontida.gr

PreviousNext