Διακοπή κυκλοφορίας στη Σχηματαρίου - Χαλκίδας

Τρί, 03/05/2022 - 13:51

Κλείνει από σήμερα το βράδυ και μέχρι τις 5 αύριο το πρωί και στα δύο ρεύματα η Σχηματαρίου - Χαλκίδας λόγω εργασιών τοποθέτησης γέφυρας σήμανσης νέας πινακίδας μεταβαλλόμενων μηνυμάτων.

Ειδικότερα, η εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης γέφυρας σήμανσης νέας πινακίδας VMS (μεταβαλλόμενων μηνυμάτων) στον συνδετήριο κλάδο Σχηματαρίου – Χαλκίδας Α-11, του Αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ και ειδικότερα περί τη χ/θ 9+890, καθ’ ύλιν αρμοδιότητας του Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας. Για τον προαναφερόμενο σκοπό θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται να εφαρμοστούν τα εξής :

- Ολικός αποκλεισμός στον κλάδο του αυτοκινητόδρομου στο τμήμα από τη χ/θ 8+200 έως τη χ/θ 10+500 στην κατεύθυνση προς Αθήνα /Λαμία

- Ολικός αποκλεισμός στον κλάδο του αυτοκινητόδρομου στο τμήμα από τη χ/θ 7+850 έως τη χ/θ 10+550 στην κατεύθυνση προς Χαλκίδα.

Κατά τη διάρκεια του ολικού αποκλεισμού θα εκτραπεί το σύνολο της κυκλοφορίας στο παράπλευρο οδικό δίκτυο μέχρι τον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο.

Οι εναλλακτικές διαδρομές που θα εφαρμοστούν είναι οι κάτωθι:

Κατεύθυνση προς Αθήνα /Λαμία: Η εναλλακτική διαδρομή ακολουθεί την υφιστάμενη παράπλευρη οδό δυτικά του αυτοκινητόδρομου από την υφιστάμενη έξοδο περί τη χ/θ 10+500 μέχρι την είσοδο προς τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Ναυπηγείων.

Κατεύθυνση προς Χαλκίδα: Η εναλλακτική διαδρομή ακολουθεί την υφιστάμενη έξοδο περί τη χ/θ 7+850 του αυτοκινητοδρόμου, τη μετάβαση στην παράπλευρη οδό δυτικά του αυτοκινητόδρομου και μέχρι την είσοδο προς τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Δροσιάς περί τη χ/θ 10+550. 

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν με μέριμνα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 03-05-2022 από τις 20:00 έως τις 05:00 το πρωί της επόμενης και εναλλακτικά, εάν για λόγους ανωτέρας βίας δεν έχουν ολοκληρωθεί, θα συνεχιστούν την Τετάρτη 04-05-2022 από τις 20:00 έως τις 05:00 το πρωί της επόμενης μέρας.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.