Τροχοί & TIR

Κλείνει η Δεκελείας στην Κηφισιά

Από αύριο και για μεγάλο χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστή η Δεκελείας στην Κηφισιά και θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την απόφαση της Δι
Τρίτη 03/05/2022 - 15:30
Κοινοποίηση στα Social Media

Από αύριο και για μεγάλο χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστή η Δεκελείας στην Κηφισιά και θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής θα εφαρμοστεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Δεκελείας, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, κατά το χρονικό διάστημα από 04.05.2022 έως 24.07.2022, καθ’ όλο το 24ωρο, για την εκτέλεση εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή Αντιστήριξης οδού στο Δήμο Κηφισιάς», ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ

150 μ. από τη συμβολή της με τον αριστερό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας (προς Αχαρνές) έως και 50 μ. μετά από αυτή (προς Αχαρνές).

Β΄ ΦΑΣΗ

450 μ. από τη συμβολή της με τον αριστερό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας (προς Αχαρνές) έως και 160 μ. μετά από αυτή (προς Πάρνηθα).

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

α) κατεύθυνση προς Αθήνα: Συνέχεια παράδρομος Ν.Ε.Ο.Α. – δεξιά Λ. Κύμης – κλάδος προς Τατοΐου – αριστερά Τατοΐου – συνέχεια Δεκελείας.

β) κατεύθυνση προς Κηφισιά: Αριστερά Τατοΐου – είσοδος Λ. Κύμης – συνέχεια Λ. Κύμης – αριστερά έξοδος προς Ν.Ε.Ο.Α.Λ (προς Λαμία) – συνέχεια Ν.Ε.Ο.Α.Λ (προς Λαμία) – έξοδος Ιλισίων – συνέχεια Ιλισίων προς Πλ. Ελαιών – συνέχεια Ελαιών (προς Αδάμες) – συνέχεια Ερμιόνης (προς Αδάμες) – αναστροφή Ερμιόνης (προς Κηφισιά) – δεξιά παράδρομος Ν.Ε.Ο.Α.Λ.

PreviousNext