Τροχοί & TIR

Διακρίσεις για τη MAN στην Ισπανία

Η θυγατρική της ΜΑΝ Truck & Bus στην Ισπανία (MAN Truck & Bus Iberia) απέσπασε τις κορυφαίες διακρίσεις στον θεσμό Εθνικά Βραβεία Μεταφοράς 2022. Το ειδικής έκδοσης Neoplan Cityliner Platin
Δευτέρα 21/02/2022 - 14:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Η θυγατρική της ΜΑΝ Truck & Bus στην Ισπανία (MAN Truck & Bus Iberia) απέσπασε τις κορυφαίες διακρίσεις στον θεσμό Εθνικά Βραβεία Μεταφοράς 2022.

Το ειδικής έκδοσης Neoplan Cityliner Platin Edition και το ΜΑΝ Lion’s Intercity LE ψηφίστηκαν «Πούλμαν της Χρονιάς 2022» και «Λεωφορείο της Χρονιάς 2022» αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένες διακρίσεις έρχονται σε συνέχεια της κατάκτησης του κορυφαίου θεσμού «Διεθνές Πούλμαν της Χρονιάς 2022» από το Cityliner Platin Edition, ενώ το ΜΑΝ Lion’s Intercity LE που μόλις πρόσφατα λανσαρίστηκε στην αγορά, αποδεικνύει τη δημοφιλία του σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. 

Η απονομή των βραβείων στη χώρα της Ιβηρικής διοργανώνεται από τα περιοδικά «Transporte 3» και «Viajeros» και στην επιτροπή κρίσης συμμετέχουν πελάτες, εμπειρογνώμονες της αγοράς λεωφορείου, στελέχη οργανισμών αστικών συγκοινωνιών και τουριστικά γραφεία. Το Cityliner Platin Edition που έχουμε δοκιμάσει και παρουσιάσει αναλυτικά σε προηγούμενο τεύχος, δημιουργήθηκε ως σπέσιαλ, επετειακή έκδοση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την πρώτη γενιά του μοντέλου. 

Το χαμηλής εισόδου ΜΑΝ Lion’s Intercity LE χαρακτηρίζεται από ευφυή σχεδιασμό, καθώς συνδυάζει ουσιαστικά το υψηλό δάπεδο του «στάνταρ» ΜΑΝ Lion’s Intercity στο πίσω μέρος, και το χαμηλό δάπεδο τουLion’s City στο εμπρός. Χάρη σε αυτή τη διαμόρφωση, μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερα καθίσματα (στον διαμήκη άξονα) και υποειδείς άξονες τελευταίας γενιάς. Από τη στιγμή δηλαδή, που δεν χρησιμοποιείται ένα γενικά ακριβό χαμηλοδάπεδο σχέδιο, το Lion’s Intercity LE τιμολογείται σημαντικά φθηνότερα από το Lion’s City. 

PreviousNext