Diamond Transport

Σάβ, 25/02/2023 - 08:43

Πρόσφατα ανακαλύψαμε στην Καλαμπάκα ένα διαμάντι του δρόμου και της μεταφοράς και ήταν ένας καλός λόγος για να ταξιδέψουμε στη Δυτική Θεσσαλία. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Τσίνας συναντούμε τον Θοδωρή Τσίνα ο οποίο μας υποδέχεται στην καμπίνα του Scania R. 

Πρόκειται για ένα νέο παιδί με όρεξη για δουλειά, πάθος για τα Scania και αγάπη για το Truck Tuning. Με σεβασμό στο καθαρό περιβάλλον της καμπίνας, αφήνουμε τα παπούτσια μας και περνούμε στο εσωτερικό της Topline. Aνηφορίζουμε για τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων. Ακολουθήστε μας…

Son of street

Ο δρόμος είναι το σπίτι μας. Μια έκφραση που χρησιμοποιούν αρκετά συχνά οι επαγγελματίες της μεταφοράς και είναι απολύτως δικαιολογημένη. Το κυνήγι της λευκής γραμμής του οδοστρώματος δε σταματάει ποτέ. Το πρωί βρίσκεσαι στα Τρίκαλα, το μεσημέρι στην Αθήνα και το βράδυ σε βρίσκει και πάλι στο δρόμο για να φτάσεις στον προορισμό σου. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους διεθνομεταφορείς. Από την Ιταλία, στην Αυστρία, εν συνεχεία στη Γερμανία και μετά στην Ολλανδία ή κάπου αλλού και πίσω στον δρόμο της επιστροφής. Συνεχώς σε κίνηση και ο οδηγός πάντα σε εγρήγορση. Άλλωστε ο δρόμος κρύβει πάντα κινδύνους.

Το δρομολόγιο με τον Θοδωρή Τσίνα ξεκινάει

Το ίδιο ισχύει και για τον Θοδωρή Τσίνα. Τρίτης γενιάς αυτοκινητιστής συνεχίζει μια μακρά οικογενειακή παράδοση στο χώρο. Το επαγγελματικό τιμόνι το αγαπούσε από μικρός. Αυτό ήταν το όνειρό του. Να γίνει οδηγός φορτηγού. Και σήμερα είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος γιατί πολύ απλά κάνει αυτό που
του αρέσει και αγαπάει. Στο δρόμο έχει την καλύτερη παρέα. Το λευκό Scania του, το διαμάντι της μεταφοράς και της επιχείρησης Τσίνας. Χωρίς υπερβολικά φορτώματα το έφερε στα μέτρα του, όπως ακριβώς το θέλει. Με σωστό και σοβαρό στήσιμο. Με δύο – τρία καλούδια και έγινε αψεγάδιαστο.

Ανηφορίζοντας στα Μετέωρα

Ο Θοδωρής δεν επέλεξε τυχαία τα Μετέωρα για τη φωτογράφιση του Scania του. Στη συγκεκριμένη περιοχή δραστηριοποιείται η εταιρεία τους και εκεί βρίσκεται το οινοποιείο τους. Γνωρίζει τον τόπο από άκρη σε άκρη και μας οδηγεί στα κορυφαία σημεία για φωτογράφιση. Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί, απολαμβάνου-
με την παρέα του μέσα σε μια πολύ ξεχωριστή καμπίνα. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δεν υπάρχει τίποτα εργοστασιακό. Όλα ξηλώθηκαν. Κρυφοί και φανεροί φωτισμοί, περίτεχνοι σχεδιασμοί, βαμμένο ταμπλό και πολυτελείς επενδύσεις συνθέτουν το παζλ του Super εσωτερικού.

Το εσωτερικό του R είναι σκέτη μαγεία. Η είσοδος επιτρέπεται χωρίς παπούτσια

Τι κερδίζει ο οδηγός από ένα φτιαγμένο εσωτερικό, μας ρωτάνε συχνά αναγνώστες μας. Για εμάς το κέρδος του εστιάζεται καθαρά στην ψυχολογία του. Το δρομολόγιο κυλάει πιο ευχάριστα σε έναν τόσο προσεγμένο χώρο και παράλληλα ο οδηγός δείχνει τον ανάλογο σεβασμό και φροντίδα στην καμπίνα.