Τροχοί & TIR

Διπλοκάμπινο Fullback με 22.900 ευρώ

Το εντυπωσιακό pick-up της Fiat Professional, το Fullback είναι ετοιμοπαράδοτο σε τιμή που το καθιστά αυτονόητη επιλογή για κάθε επαγγελματία που είναι στην αγορά για παρόμοιο όχημα. Με 22.900 ευρώ,
Δευτέρα 18/11/2019 - 16:51
Κοινοποίηση στα Social Media
Διπλοκάμπινο Fiat Fullback μόνο με 22.900 €.
Διπλοκάμπινο Fiat Fullback μόνο με 22.900 €.

Το εντυπωσιακό pick-up της Fiat Professional, το Fullback είναι ετοιμοπαράδοτο σε τιμή που το καθιστά αυτονόητη επιλογή για κάθε επαγγελματία που είναι στην αγορά για παρόμοιο όχημα.

Με 22.900 ευρώ, οι επαγγελματίες μπορούν τώρα να αποκτήσουν ένα από τα κορυφαία διπλοκάμπινα pick-up της αγοράς, με full εξοπλισμό, υψηλή εκμετάλλευση χώρων και το κορυφαίο σύστημα 4WD της κατηγορίας. Σε συνδυασμό με την 8ετή εγγύηση και το ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών συνθέτουν την πιο δελεαστική πρόταση αγοράς που υπάρχει στην κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών.

Μοναδικό τεχνολογικό υπόβαθρο

Το νέο Fullback είναι ένα από τα πρώτα pick-up στον κόσμο με πανίσχυρο, εξ ολοκλήρου αλουμινένιο, κινητήρα με μειωμένο βάρος. Έχει ελκτική ικανότητα έως και 3.100Kg και ωφέλιμο φορτίο 1.000kg. O κινητήρας, με 150 ή 180 ίππους, συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Κορυφαίος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας

Το διπλοκάμπινο Fullback προσφέρεται με στάνταρ εξοπλισμό άνεσης και ενεργητικής ασφάλειας, με στοιχεία όπως: Σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7" & NAVI, Κάμερα Οπισθοπορείας, Σύστημα Προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός Bed-Liner (προστατευτικό χώρου φόρτωσης) κ.ά.

Ανώτερη τετρακίνηση

Με τον ηλεκτρονικό επιλογέα 4WD ο οποίος κατανέμει την ροπή μεταξύ του οπίσθιου και του εμπρόσθιου άξονα, το Fullback είναι ο πρωταγωνιστής της ομάδας εργασίας σας. Ανάμεσα στα συγκριτικά του πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται η δυνατότητα χρήσης της τετρακίνησης και στην άσφαλτο, στοιχείο μοναδικό στην κατηγορία, που αναβαθμίζει την ενεργητική ασφάλεια και την αποδοτικότητα της εργασίας.

Το νέο επαγγελματικό 4x4 Pick-up της FIAT Professional είναι ένας ακούραστος συνεργάτης που καλύπτει τις πραγματικές σας ανάγκες. Το μήκος του χώρου φόρτωσης ορίζεται στα 1,52 μ. στην έκδοση Double Cab. Το Fullback εφοδιάζεται με την κορυφαία έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου πετρελαιοκινητήρα με 180 ίππους και 430 Nm ροπή από τις 2.500 σ.α.λ. Χάρη στις αυξημένες γωνίες προσέγγισης και αποχώρησης καθώς και της απόστασης από το έδαφος στα 205 χιλιοστά εμπνέει σιγουριά σε κάθε τερέν. Άλλωστε, οι εκτός δρόμου ικανότητες του Fullback ενισχύονται από το στιβαρό πλαίσιο τύπου σκάλας, την ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια, τα ελατήρια και την αντιστρεπτική δοκό στον εμπρός άξονα και τα φύλλα σούστας στον πίσω.

Η εκμετάλλευση είναι κορυφαία, και οι διαστάσεις της καρότσας -1.520 x 1.470 χιλιοστά- επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά ευρωπαλλέτας και το τοποθετούν (και) χωροταξικά στην κορυφή των pick-ups.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν εξουσιοδοτημένο διανομέα FIAT Professional και κάνετε δικό σας τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας μόνο με 22.900 €*.

 

*Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια μηνός και ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Δεν περιλαμβάνονται ο Φ.Π.Α, έξοδα πινακίδων, παράδοσης και τέλη κυκλοφορίας.

 

PreviousNext