Τροχοί & TIR

ECOCAR VICTORY: Αμιγώς ηλεκτρικά βαν για μεταφορές – διανομές

Δείτε τα χαρακτηριστικά του.
Τρίτη 08/10/2024 - 14:32
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα ECOCAR VICTORY είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις αστικές μεταφορές/ διανομές προϊόντων και τις ανάγκες των ελεύθερων επαγγελματιών.

Με τις εξωτερικές διαστάσεις να ανέρχονται σε μόλις 4400 Χ 1650 Χ 1920 (Μήκος X Πλάτος X Ύψος), τη δυνατότητα ωφέλιμου φορτίου 965 κιλών και διαθέτοντας 3 πόρτες για εύκολη πρόσβαση, το μικρότερο μοντέλο της σειράς Victory, το ECOCAR VAN δείχνει να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ενός επαγγελματία, χωρίς καν να λάβουμε υπόψιν τα φορολογικά κίνητρα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δίνουν όλα τα επαγγελματικά μοντέλα της ECOCAR. Πλέον, όμως, η εταιρεία διαθέτει στην Ελλάδα και ίσως το πρώτο ηλεκτρικό “διπλοκάμπινο” pickup της αγοράς, το Ecocar Victory Double Cabin.

.

Όλα τα μοντέλα της γκάμας Victory τροφοδοτούνται από έναν σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη τοποθετημένο στο πίσω μέρος, που στέλνει 80 ίππους και 200 Nm ροπής στον πίσω άξονα και αντλεί την ενέργειά του από μια μπαταρία λιθίου σιδήρου φωσφόρου χωρητικότητας 41,86 kWh με δυνατότητα αυτονομίας 300 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 100 χλμ./ώρα. Σε έναν ταχυφορτιστή η μπαταρία φορτίζει σε μόλις 1 ώρα και 40 λεπτά, ενώ η φόρτιση από ένα wallbox διαρκεί περίπου 7-10 ώρες. Τα Victory Double Cabin, Van και SingleCabin φέρουν ελαστικά διαστάσεων 175R14LT, δισκόφρενα εμπρός και ταμπούρα πίσω, σύστημα ABS και EBD και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι.

Στον τομέα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας φέρουν αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κλιματισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, αναπτήρα και παροχή 12V.

Οι τιμές κυμαίνονται από 26.600 ευρώ έως 28.800 ευρώ, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν το ποσό των 6.000 ευρώ της κρατικής επιδότησης.

PreviousNext