Τροχοί & TIR

«Έφυγε» ξαφνικά ο Θωμάς Μακιός

Απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη ο γνωστός επιχειρηματίας, Θωμάς Μακιός, της εταιρείας ΜΑΚΙΟΣ Logistics, κορυφαίας στον χώρο των μεταφορών. Ο θάνατός του ήταν απροσδόκητος και επήλθε από πνιγμό την ώρ
Παρασκευή 30/10/2020 - 11:54
Κοινοποίηση στα Social Media

Απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη ο γνωστός επιχειρηματίας, Θωμάς Μακιός, της εταιρείας ΜΑΚΙΟΣ Logistics, κορυφαίας στον χώρο των μεταφορών.

Ο θάνατός του ήταν απροσδόκητος και επήλθε από πνιγμό την ώρα του μεσημεριανού φαγητού. Αμέσως μετά το περιστατικό ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Η εταιρεία MAKIOS LOGISTICS βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στο κέντρο της Βόρειας Ελλάδας και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics. Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 90 ετών και έχει σήμερα στο χαρτοφυλάκιό της δύο αποθηκευτικά κέντρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και έναν στόλο 310 οχημάτων σε όλα τα Βαλκάνια που διαχειρίζεται εμπορεύματα χύμα ή σε container, παλέτες, κιβώτια και τεμάχια. Η εταιρεία MAKIOS LOGISTICS μέσα από μια ανοδική πορεία αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες 3rd Party Logistics εταιρείες στην Ελλάδα και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα βασίζεται στο εύρος αλλά και στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.

PreviousNext