Τροχοί & TIR

Έκτακτο: Από τις 4 σήμερα το απόγευμα εκτροπή κυκλοφορίας στον Πλατύκαμπο από ΠΑΘΕ

Ανακοινώθηκε πριν λίγο από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, για σήμερα Τετάρτη (16-02-2022) και από ώρα 16.00' και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, όλω
Τετάρτη 16/02/2022 - 16:40
Κοινοποίηση στα Social Media

Ανακοινώθηκε πριν λίγο από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, για σήμερα Τετάρτη (16-02-2022) και από ώρα 16.00' και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, όλων των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 352+918) μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Μ. Μοναστηρίου (Χ/Θ 323+439). 

Κατά τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (Χ/Θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας - Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μ. Μοναστηρίου (Χ/Θ 323+439 του Π.Α.Θ.Ε.).

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR, η παραπάνω διακοπή της κυκλοφορίας οφείλεται στη συγκρότηση «μπλόκου» αγροτών των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων των Νομών Λάρισας και Καρδίτσας, με γεωργικούς ελκυστήρες, στην Π.Ε.Ο. Λάρισας - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας και της εισόδου ατόμων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Α/Κ Νίκαιας (Χ/Θ 348+106).

Και στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου

Λόγω κινητοποιήσεων των αγροτών αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στην 21,400 χ/θ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, ισχύει διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου στην 21,400 χ/θ της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, σήμερα Τετάρτη 16.02.2022 και από ώρα 15:00΄μέχρι νεωτέρας, λόγω συγκέντρωσης αγροτών και της εισόδου ατόμων στο οδόστρωμα.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.

PreviousNext