Τροχοί & TIR

Εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Αγίας Μαρίνας έως και τον κόμβο Αχινού

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία.
Δευτέρα 30/09/2024 - 15:46
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 1, Τετάρτη 2 και Πέμπτη 3 Οκτωβρίου από τις 07:30 έως και τις 18:00, θα ισχύσει εκτροπή κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας (223ο χλμ.) έως και τον Ημικόμβο (Η/Κ) Αχινού (241,3οχλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. 

Όσοι οδηγοί κινούνται προς Θεσσαλονίκη, θα εξέρχονται από τον Α/Κ Αγίας Μαρίνας και μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου και κατάλληλης ενημερωτικής σήμανσης, θα οδηγούνται στον Α/Κ Αχινού, όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Βάσει των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει μείωση κομίστρων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μαυρομαντήλας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Επίσης, την Τρίτη 8, την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου από τις 07:30 έως και τις 18:00, θα ισχύσει εκτροπή κυκλοφορίας από τον Η/Κ Αχινού (241,5ο χλμ.) έως και τον Α/Κ Αγίας Μαρίνας (223,1ο χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Όσοι οδηγοί κινούνται προς Αθήνα, θα εξέρχονται από τον Η/Κ Αχινού και μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου και κατάλληλης ενημερωτικής σήμανσης, θα οδηγούνται στον Α/Κ Αγίας Μαρίνας, όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται ότι, βάσει των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει μείωση κομίστρων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μαυρομαντήλας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

PreviousNext