Τροχοί & TIR

ΕΛΤΑ Courier: Νέα πιστοποίηση ISO και συμμετοχή στο Ε.Ι.Ε.Π. και τον GR.EC.A.

H ΕΛΤΑ Courier πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την Lloyd’s Register-LRQA κατά το Πρότυπο ISO22301:2012, για το «Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας» που εφαρμόζει. Παράλληλα, έγινε μέλος του Ελληνικού Ινστι
Δευτέρα 02/04/2018 - 12:11
Κοινοποίηση στα Social Media

H ΕΛΤΑ Courier πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την Lloyd’s Register-LRQA κατά το Πρότυπο ISO22301:2012, για το «Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας» που εφαρμόζει. Παράλληλα, έγινε μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Ε.Ι.Ε.Π.) και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.).

«Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι είμαστε η πρώτη ελληνική εταιρεία ταχυμεταφορών που εφαρμόζει Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας και πιστοποιείται γι’ αυτό. Έτσι, μπορούμε σήμερα να πούμε ότι η ΕΛΤΑ Courier εγγυάται στους πελάτες και τους συνεργάτες της την ελαχιστοποίηση της επίδρασης και των συνεπειών των πιθανών κινδύνων και επιβεβαιώνει την απρόσκοπτη συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της ασφαλούς λειτουργίας της» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΤΑ Courier, κύριος Δημήτρης Αποστολάκος.

PreviousNext