Τροχοί & TIR

To «discobus» της ΜΑΝ

Το τμήμα «Bus Modification Center» (BMC) της ΜΑΝ, μεταμόρφωσε ένα λεωφορείο Lion's City GL σε ένα κινητό κλαμπ 18,75 μέτρων, όπου 45 επιβάτες μπορούν να χορέψουν, να πιουν και να διασκεδάσουν με την
Κυριακή 08/04/2018 - 10:21
Κοινοποίηση στα Social Media

Το τμήμα «Bus Modification Center» (BMC) της ΜΑΝ, μεταμόρφωσε ένα λεωφορείο Lion's City GL σε ένα κινητό κλαμπ 18,75 μέτρων, όπου 45 επιβάτες μπορούν να χορέψουν, να πιουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Η παραγγελία του επονομαζόμενου και «discobus» έγινε από την εταιρεία «Sales-Lentz Group» του Λουξεμβούργου και προορίζεται για εκδηλώσεις και πάρτι.

Πίσω από τον πάγκο του μπαρ, υπάρχουν τρία ψυγεία και ένα dispenser μπύρας. Εκεί βρίσκεται και η κονσόλα του DJ, η οποία ελέγχει το ηχοσύστημα που σχεδιάστηκε ειδικά για το λεωφορείο και το οποίο έχει ισχύ 5 x 700 watt. Φυσικά υπάρχει μια κεντρικά τοποθετημένη πίστα χορού, ενώ όσοι θέλουν να χαλαρώσουν μπορούν να επισκεφθούν το πίσω σαλόνι ή ένα από τα πολλά καθιστικά. Το «discobus» είναι επίσης εξοπλισμένο με μια οθόνη κοινωνικών μέσων, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες και να τις ανεβάζουν στα social media. Εννοείται πως το λεωφορείο διαθέτει και ένα πολυτελές WC.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο ζήτημα του φωτισμού, καθώς τοποθετήθηκαν ταινίες LED. Παράλληλα, τα περιβάλλοντα LED φώτα στο σαλόνι δημιουργούν ενδιαφέροντα οπτικά εφέ, την ίδια στιγμή που η οροφή του λεωφορείου αντανακλά τα φώτα του πάρτι. Τα στοιχεία είναι ανεξάρτητα ελεγχόμενα, δημιουργώντας ένα φως που «χορεύει» στο ρυθμό της μουσικής. Στο πίσω μέρος του οχήματος υπάρχουν δύο μετατροπείς φόρτισης ισχύος 5 kW που παρέχουν ενέργεια για το φως και το ηχοσύστημα, ένα ασύρματο router, δύο μπαταρίες ιόντων λιθίου και ένα σύστημα διαχείρισης μπαταριών.

PreviousNext