Τροχοί & TIR

Επανήλθε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στο υπ. Μεταφορών

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, επανήλθε στο υπουργείο αναλαμβάνοντας τα θέματα των Μεταφορών στη θέση του Γιάννη Κεφαλογιάννη. Κατά την προηγούμενη θητεία του ως υπουργός Μεταφορώ
Τρίτη 31/08/2021 - 12:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, επανήλθε στο υπουργείο αναλαμβάνοντας τα θέματα των Μεταφορών στη θέση του Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Κατά την προηγούμενη θητεία του ως υπουργός Μεταφορών με την κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά (2013-2015), ο Μιχάλης Παπαδόπουλος προσέφερε σπουδαίο έργο, ιδιαίτερα προς τους αυτοκινητιστές ΦΔΧ, έχοντας προσωπική γνώση της δουλειάς τους -ο πατέρας του υπήρξε αυτοκινητιστής και ο ίδιος έχει επαγγελματικό δίπλωμα. Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος πήρε αποφάσεις πρακτικής σημασίας που διευκόλυναν το έργο τόσο των φορτηγών όσο και των λεωφορείων. Ήταν ανοιχτός στις προτάσεις των ειδικών και συζητούσε θέματα του Κλάδου, προσπαθώντας να βρει λύσεις και να αναπτύξει γενικότερα τις οδικές μεταφορές.

Με τον σημερινό ανασχηματισμό αναβαθμίζεται ο Γ.Γ. Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, που αναλαμβάνει υφυπουργός αρμόδιος για τις υποδομές, ενώ ο Κώστας Καραμανλής παραμένει υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Στη φωτό, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στο τιμόνι ενός τράκτορα με τον οποίο πραγματοποίησε επίδειξη δεξιοτεχνίας στο Truck Show στην Κοζάνη, το καλοκαίρι του 2014.

PreviousNext