Τροχοί & TIR

Επίθεση επιβάτη κατά οδηγού λεωφορείου

Όταν ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής 24 ζήτησε από επιβάτη να φορέσει τη μάσκα του, αυτός έξω φρενών σηκώθηκε, πήγε μπροστά, χτύπησε αρχικά το προστατευτικό τζάμι και κατόπιν τον ίδιο τον οδηγό. Μάλ
Τρίτη 13/09/2022 - 16:39
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Όταν ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής 24 ζήτησε από επιβάτη να φορέσει τη μάσκα του, αυτός έξω φρενών σηκώθηκε, πήγε μπροστά, χτύπησε αρχικά το προστατευτικό τζάμι και κατόπιν τον ίδιο τον οδηγό.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, το ίδιο άτομο σήκωσε ένα μπουκάλι απειλώντας τον οδηγό, ενώ οι επιβάτες παρακολουθούσαν αναστατωμένοι το επεισόδιο.

Για το παραπάνω θλιβερό περιστατικό η διοίκηση του ΟΑΣΘ επισημαίνει ότι:

"Τα φαινόμενα βίας είναι απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα, όποια κι αν είναι η αφορμή. Ένα παραπάνω όταν ο οδηγός του ΟΑΣΘ, κάνοντας τη δουλειά του, απηύθυνε μία απλή σύσταση στον επιβάτη, να φορέσει μάσκα, όπως άλλωστε υποχρεούνταν.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στηρίζει τους εργαζομένους του και καλεί το επιβατικό κοινό να συμμορφώνεται με τις διατάξεις και τους νόμους τους οποίους δεν αποφασίζουν οι οδηγοί του ΟΑΣΘ, αλλά τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

Οι οδηγοί και το λοιπό προσωπικό του Οργανισμού βρίσκονται στις θέσεις τους για να λειτουργεί η συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη. Συνεπώς η συμβολή τους θα πρέπει να εκτιμάται από όλους".

PreviousNext