Τροχοί & TIR

Έργα ενίσχυσης του οδικού δικτύου των Τεμπών

Ξεκινούν το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο των Τεμπών, μετά την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, της σχετικής σύ
Πέμπτη 19/10/2023 - 12:42
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Ξεκινούν το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο των Τεμπών, μετά την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, της σχετικής σύμβασης, προϋπολογισμού 478.000 ευρώ.
 

Σημειώνεται πως οι ζημιές προέκυψαν από τη θεομηνία της 11ης και 12ης Ιανουαρίου 2022 στις Δημοτικές Ενότητες Αμπελακίων, Γόννων, Μακρυχωρίου, Νέσσωνος και Κάτω Ολύμπου και οι εργασίες θα εκτελεστούν σύμφωνα με την καταγραφή των φθορών σε τμήματα των παρακάτω επαρχιακών οδών που περιλαμβάνονται στην απόφαση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Κατάστασης Πολιτικής Προστασίας τμημάτων του Δήμου Τεμπών: Επαρχιακή Οδός Λάρισα – Συκούριο – Ευαγγελισμός μέσω Ελάτειας, Λάρισα – Ανατολή – Ελευθέριο μέσω Σπηλιάς, Σ.Σ. Πυργετού – Κρανιά Ολύμπου – Ραψάνη, Σ.Σ. Πυργετού – Ραψάνη, Λάρισα – Καλλιπεύκη προς Λεπτοκαρυά μέσω Αμπελώνα, Ροδιάς και Περιφέρειας Καρυάς, Γόννοι – Τέμπη – Αμπελάκια.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σημειώνει: Τα δημόσια έργα είναι μία συνεχής μάχη δυσκολιών. Εμείς με προγραμματισμό, σχέδιο και τεχνογνωσία, εφαρμόζοντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες και παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες, υλοποιούμε και δρομολογούμε έργα που είναι για όλους, με όλους. Το επόμενο διάστημα εξελίσσονται, ολοκληρώνονται και δημοπρατούνται (καθώς υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση) σημαντικά αναπτυξιακά έργα, προγράμματα και δράσεις. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται με συνέπεια και υπευθυνότητα».

PreviousNext