Τροχοί & TIR

Ετοιμάζονται για μπλόκα οι αγρότες της Θεσσαλίας

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, θα ξεκινήσουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις, με μπλόκα σε εθνικές οδούς και συλλαλητήρια, όπως αποφάσισαν οι αγρότες της Θεσσαλίας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματ
Τρίτη 21/01/2020 - 13:37
Κοινοποίηση στα Social Media
Έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται οι αγρότες της Θεσσαλίας (φωτό αρχείου).
Έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται οι αγρότες της Θεσσαλίας (φωτό αρχείου).

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, θα ξεκινήσουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις, με μπλόκα σε εθνικές οδούς και συλλαλητήρια, όπως αποφάσισαν οι αγρότες της Θεσσαλίας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα, με τη συμμετοχή των Ενωτικών Ομοσπονδιών και των αγροτικών συλλόγων.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες της Καρδίτσας αναμένεται να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και δημιουργία αγροτικού μπλόκου στον αυτοκινητόδρομο Ε65 την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου. Επιπλέον, οι αγρότες του νομού Λάρισας θα προχωρήσουν σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε διάφορες περιοχές των χωριών και των πόλεων του νομού. Αυτό σημαίνει πως οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να ενημερώνονται για τυχόν αποκλεισμούς δρόμων, ώστε να αναζητούν εναλλακτικά δρομολόγια.

Όπως έγινε γνωστό, οι αγρότες ζητούν λύσεις και ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση, θέτοντας στο επίκεντρο του διεκδικητικού τους πλαισίου, το κόστος παραγωγής, τις τιμές των προϊόντων τους, τα φάρμακα, τα λιπάσματα, όπως και τα ζητήματα που αφορούν τον ΕΛΓΑ.

PreviousNext