Εξετάσεις ADR σε Δυτική Αθήνα και Ρόδο

Πέμ, 12/05/2022 - 12:32

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών προκηρύχθηκαν οι εξετάσεις της 3ης περιόδου 2022, για την απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικών επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR).

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν για αρχική χορήγηση πιστοποιητικού (βασική & πρόσθετη εκπαίδευση) για επέκταση σε ανώτερη κατηγορία καθώς και για ανανέωση πιστοποιητικού την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 και ώρα 9:30 στο αμφιθέατρο- υπόγεια αίθουσα (κτίριο 1) της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περ. Ενοτ. Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Λ. Μεσογείων 156, Χολαργός).

Στη Ρόδο

Οι γραπτές εξετάσεις της 2ης Περιόδου 2022, για την απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR) θα διεξαχθούν, ανάλογα με τον αριθμό υποψηφίων στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γρ. Λαμπράκη 8 στη Ρόδο ή στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου Πλατεία Ελευθερίας 1 στη Ρόδο ή στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου 6ο χλμ. Ρόδου-Λίνδου στις 07 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη στις 09:00 π.μ.

Οι υποψήφιοι για να τους επιτραπεί η συμμετοχή στις εξετάσεις επιδεικνύουν στην επιτροπή εισερχόμενοι στο εξεταστικό κέντρο:

α. την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάθε άλλο αποδεικτικό μέσο των στοιχείων ταυτότητάς τους όπως ορίζονται στον κώδικα διοικητικής διαδικασίας.

β. την άδεια παραμονής ή διαμονής τους εφόσον είναι αλλοδαποί.

γ. το πιστοποιητικό ADR που κατέχουν σε ισχύ εφόσον συμμετέχουν σε εξετάσεις ανανέωσης ή επέκτασης.

δ. στυλό διαρκείας χρώματος μπλε ή μαύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις σχολές ΣΕΚΟΟΜΕΕ που φοίτησαν.