Τροχοί & TIR

Εξετάσεις ADR στην Κατερίνη

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προκηρύχθηκαν οι γραπτές εξετάσεις για το έτος 2022, για τη χορήγηση, επέκταση, ανανέωση Πιστοποιητικών Επαγγελματική
Δευτέρα 18/04/2022 - 13:48
Κοινοποίηση στα Social Media

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προκηρύχθηκαν οι γραπτές εξετάσεις για το έτος 2022, για τη χορήγηση, επέκταση, ανανέωση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 24 Μαΐου, 26 Ιουλίου, 27 Σεπτεμβρίου και 29 Νοεμβρίου του έτους 2022, ημέρα Τρίτη στις 09:00 π.μ., στην αίθουσα εξετάσεων που βρίσκεται επί της Ν. Δίκα 15 στην Κατερίνη.

Η διάρκεια εξέτασης των υποψηφίων του βασικού προγράμματος εκπαίδευσης (Π1) καθορίζεται στα 45 λεπτά της ώρας, ενώ για κάθε άλλη κατηγορία εξέτασης στα 30 λεπτά.

Οι υποψήφιοι, για να τους επιτραπεί η συμμετοχή τους στις εξετάσεις επιδεικνύουν στην Επιτροπή εισερχόμενοι στο εξεταστικό κέντρο:

α) Την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάθε άλλο αποδεικτικό μέσο των στοιχείων ταυτότητάς τους,

β) Την άδεια οδήγησης κοινοτικού τύπου σε ισχύ καθώς και βεβαίωση εγγραφής για πολίτες από κράτος-μέλους ΕΕ, ή την άδεια παραμονής για πολίτες από κράτος μη μέλους ΕΕ

γ) Το πρωτότυπο πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης που κατέχουν, εφόσον συμμετέχουν σε εξετάσεις ανανέωσης ή επέκτασης.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους στυλό διαρκείας χρώματος μπλε ή μαύρο.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν από τις σχολές ΣΕΚΟΟΜΕΕ που φοίτησαν.

PreviousNext